DOLAR 32,5593
EURO 34,8378
ALTIN 2430,203
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swarovski Sevgililer Günü Koleksiyonu
    02.01.2019
    A+
    A-

    Swarovski, şimdiye kadarki en duygusal Sevgililer Günü Koleksiyonunun lansmanını gerçekleştirerek dünyanın dört bir yanındaki insanları, markanın benzersiz ışıltısı ve parıltısıyla kalplerinin sesinden gitmeye davet ediyor. #FollowYourHeart

    Swarovski, 1895 yılından beri DNA’sının ayrılmaz bir parçası olan ışığı ve aşkı tüm formlarında kutlamaktadır. Swarovski’nin Yaratıcı Direktörü Nathalie Colin yeni koleksiyon hakkında şunları söyledi: “Aşk, en parlak ifade şekillerinden biridir. Bu sezonki mesajımız;’kalbinizin sesinden gitmek’, cesur olmak ve aşkınızın, tarzınızın ve kişiliğinizin tüm yönlerini ifade etmek oldu. Güneş temalı İlkbahar/Yaz 2019 sezonunun parçası olan Sevgililer Günü Koleksiyonu, Swarovski’nin türünün tek örneği ışıltısını ön plana çıkararak dünyanın dört bir yanındaki kadınların kalbini çalıyor ve güzelliklerine ışıltı katıyor.”

    Sevgililer Günü dijital öncelikli kampanyası, 2019 yılı boyunca devam edecek ve markanın#BrillianceForAll yerleştirmesinin devamı niteliğinde olan yeni #FollowTheLight serisini başlatacak.

    Aşk sezonunu kutlayan Swarovski, trendlere uyum sağlayan ve modern kadına hitap eden çok yönlü bir takı koleksiyonu sunmakla birlikte Capri, Formentera, Portofino ve Stromboli adalarında gerçekleşen bir aşk seyahatinden ilham alıyor. Marka; aşkın gücüne ve ışıltısına, yumuşak nude ve pembe renklerin baştan çıkarıcı paletine, sade çizgilere ve aşkın klasik simgelerinin yeni yorumlarına hayat veren kadınsı ve harika tarzlarla ışıltı katıyor.

    Bu sezonun Lifelong, One ve Crystalline Glam koleksiyonlarının öne çıkan parçaları, aşkın anlam dolu motiflerinin yeni bir yorumuyla romantik trende dokunarak, hem almak hem de vermek isteyeceğiniz hediyelere hayat veriyor.

    Sonsuz aşkın ışıltılı bir simgesi Lifelong Bow, İlkbahar/Yaz 2019 sezonu için oyuncu, seçkin ve modern bir dokunuşla tamamlandı. Seçkin çizgiler akıcı kurdeleye, iç içe geçmiş metalik renk ikilisiyle yeniden hayat verirken seçkin Swarovski kristal pavé ise modern bir zarafet yayıyor.

    Aşk kalbinizin sesinden giderken, One’ın ışıltılı ve tarz dolu üst üste takılabilen yüzükleri, ayarlanabilir y-kolyeleri ve tasma kolyeleri ise aşkın en popüler simgesini ön plana çıkarıyor. Yeni seçkin tasarımlar, milenyum pembesinin ilginç tonlarını Swarovski kristal pavé ile birleştirerek, günlük tarzınızdaki görünümlerinize ışıltılı, şirin ve duygu dolu dokunuşlar katıyor ve üst üste veya ışıltılı Swarovski Remix Collection Strands’leriyle birlikte takıldıklarında ihtişamlı bir tarz sunuyor.

    CRYSTALLINE GLAM saatin minesi, yaklaşık 800 adet Swarovski kristaliyle parlak bir ışıltı yayarak hem ruh halinize hem de tüm kıyafetlerinize ışıltı katma garantisi veriyor. Karışıma, ışıltılı kalp şeklindeki Lovely bilekliği ekleyerek üst üste takılan bilek trendine uyun.

    Göz alıcı ultra kadınsı tasarımlardan eşsiz çarpıcı parçalara, modern ve anlam dolu Swarovski 2019 Sevgililer Günü Koleksiyonu, hem bu sezon hem de sonrasında aşkın tüm yönlerini kutlamanın ve paylaşmanın ışıltılı bir yoludur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.