DOLAR 32,519
EURO 34,8208
ALTIN 2476,142
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski Tarot Koleksiyonu’nu muhteşem bir partiyle kutladı

    14.09.2019
    A+
    A-

    Swarovski her sezon dünyanın dört bir yanındaki modern ve güçlü kadınların hayal gücünü yansıtan bir tema seçerken, sonbahar koleksiyonu ilhamını tarotun sihrinden alıyor. Yeni sezonda kadınların bu hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Swarovski, yeni sonbahar Tarot Koleksiyonu’nu, Sadece Tasarım’da gerçekleştirilen özel bir partiyle, markanın ruhunu ve tarot dünyasını yansıtan yaratıcı dekorasyon ve sunumlarla kutladı.

    Yeni sezonun ruh halini yansıtan bu koleksiyonda silüetler, ışıltılı semboller, simgeler ve işaretler tarzı fark etmeksizin tüm kadınlara ışıltı katıyor. Korumayı simgeleyen iç içe geçmiş el tasarımıyla dikkat çeken bileklikten tarot kartlarının göz alıcı çizimlerine yeni bir boyut kazandıran küpelere ve asırlık tarot sembollerine gönderme yapan kolyeye kadar yeni sonbahar koleksiyonu simgelere birçok farklı ışıltılı yorum getiriyor. Bu çok özel koleksiyon kadınları kendi günlük ama sıra dışı stillerini oluşturmanın yanı sıra, kaderlerini şekillendirmeye davet ediyor.

    ImageKristalin gücünün ve sihrin ışıltısının kutlandığı bu büyülü gecede davetliler tarot falı, burç dövmesi ve jonglörlük gibi deneyimlerin yanı sıra etkinliğin ruhunu yansıtan kokteyl ve ikramlarla tarot dünyasının gizemini ve yeni koleksiyonu keşfetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.