DOLAR 32,4844
EURO 34,9109
ALTIN 2431,754
BIST 9787,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski’den İlkbahar 2020 Koleksiyonu

    Swarovski’den İlkbahar 2020 Koleksiyonu
    04.03.2020
    A+
    A-

    İlkbahar geldi, yeni on yıllık bir döneme girdik ve şüphesiz bu dönem, yeni başlangıçlar ve olumlu enerjiden ilham almak için mükemmel bir zaman. Swarovski bu sezon merak uyandırarak, dünyanın dört bir yanındaki kadınları içlerindeki ışıltının kaynağını bulacakları ve olumlu enerjilerini açığa çıkaracakları bir yolculuğa çıkarmaya davet ediyor.

    KOLEKSİYONDA ÖNE ÇIKANLAR

    Swarovski, ışıltılı semboller ve muskalarla tamamlanan İlkbahar Koleksiyonu aracılığıyla doğayla yeniden bağ kuruyor. Deniz kabuğu tasarımları, denizden ilham alan motifler ve anlam dolu bileşenlerin yoğun kullanımı; Koleksiyonun teması ve hızlı ilerleyen günümüz dünyasında hepimize huzur ve güç sunma gayesiyle açıklanabilir. Marka; bu ünlü sembolleri ve silüetleri kendi parıltılı ve benzersiz tarzıyla yeniden canlandırıyor ve hem seçkin hem de ince çizgileri karmaşık Swarovski kristal süslemesiyle birleştiriyor.

    SHELL KOLEKSİYONU

    Deniz kabuğu silüetleri, denizin sakin ruhunu benimsiyor ve sükunetin güzel anılarına hayat veriyor. Swarovski’nin deniz kabuğu takı trendine kattığı bu harika yorum, parlatılmış metal tonlar ve ışıltı saçan Swarovski kristal detaylarıyla tamamlanıyor. Koleksiyonun öne çıkan parçası, ayrıştırılıp yeniden birleştirilerek farklı görünümler oluşturabileceğiniz çok yönlü bir iğneli küpe çifti oluyor.

    Tarz ipucu: Küpeleri, asimetrik tarz için farklı uzunluklarda kullanarak ön plana çıkmalarını sağlayın.

    SCULPTURED SHELL KOLEKSİYONU

    Deniz kabuğu trendi, ışıltınızın dikkat çekmesi için farklı parçaların cümbüşüyle tamamlanan Sculptured Shell Koleksiyonuyla devam ediyor. Cesur silüetler ve iri deniz kabuğu şekilleri yalnızca seçkin detaylar sunmakla kalmıyor aynı zamanda yakından baktığınızda küçük sürprizler de sunuyor. Barok inci detaylara sahip moda ten rengi palet, doğal mercan resiflerinin canlılığını anımsatan mercan tonlarının ışıltılarıyla mükemmel bir parıltı saçıyor.

    Tarz ipucu: Bu benzersiz parçalar görkemli bir tarz sunuyor. Kokteyl yüzüğü dikkat çekici bir kelepçeyle birleştirin veya daha yoğun bir ışıltı için kolyeyi tek başına takın.

    SWAROVSKI SYMBOLIC KOLEKSİYONU

    Swarovski Symbolic Koleksiyonuna en son eklenen parçalar, parlak ışıltı saçan, karakterinizi yansıtan ve sembolik değerler taşıyan modern tılsımlardan oluşuyor. Benzersiz motif serileri; kişisel ilerlemenin sembolü olan lotus çiçeği, güç ve bilgeliği simgeleyen hayat ağacı ve son olarak umut ve iyi şansı simgeleyen lades kemiği de dahil olmak üzere meditasyondan ilham alıyor.

    Tarz ipucu: Trend ve günlük tarzınızla uyumlu bir görünüm için kolye uçlarını ve bileklikleri üst üste takarak çeşitli simgesel işaretleri birlikte kullanın.

    SWAROVSKI REMIX COLLECTION

    Çok yönlü Swarovski Remix Collection ile bireyselliğinizi ifade edin. Bu yenilikçi seri, farklı ortamlarda kullanılabilen kişiye özel tasarlanmış bir görünüm oluşturabilmek için Koleksiyondaki diğer parçalarla birlikte kullanabileceğiniz görünmez bir mıknatıslı kapamayla tamamlandı. Bu sezon altın tonlarındaki zarif strands’ler ışıltılı bir deniz kabuğu tasarımıyla kendine hayran bırakıyor.

    Tarz ipucu: Gündüzden geceye uzanan mükemmel bir görünüm için her biri farklı sembollerle tamamlanan çeşitli Swarovski Remix strands’lerini takarak yoğun bir ihtişama sahip olun.

    SHINE KOLEKSİYONU

    Shine Koleksiyonu üst üste takma trendine yeni bir ışıltı ve anlam getiriyor. Denizin sembollerinden ilham alan bu yeni seri, her biri deniz ve deniz öğelerinin tanrısı olan Poseidon’un farklı bir yanını yansıtan para şeklindeki tasarımlarla tamamlandı. Mat, saten veya parlak bir efekt için farklı tekniklerle tasarlanan her bir parçanın kendine has bir görünümü var.

    Tarz ipucu: Trend bir görünüm için para kolyelerini farklı uzunluklarla birlikte kullanın. Kalabalıktan sıyrılmak için Koleksiyondaki sembolik küpelerle birlikte kullanın.

    SO COOL KOLEKSİYONU

    So Cool Koleksiyonu, kalın zincir tasarımlarıyla sezona daha çarpıcı bir his katıyor. Seçkin kristal Pointiage® ve pavé detaylar bu çağdaş ve şehri yansıtan trende bir seçkinlik dokunuşu katıyor.

    Tarz ipucu: Daha kadınsı bir gece görünümü için tasma kolyeyi Koleksiyondaki daha zarif parçalarla birleştirin.

    KAMPANYA

    Göz kamaştırıcı İlkbahar Kampanyası, Swarovski kristal hayranlığının ve her bir Swarovski kristalinin ışıltılı façetalarının bizlerde nasıl merak uyandırdığının hikayesini anlatıyor. Parıltı saçan semboller ve anlam dolu motiflerle süslenen büyüleyici kadınlar, ışıltılı bir havuzun kenarındaki huzurlu bir sette Koleksiyonun parçalarıyla oynarken ve olumlu ve doğal enerjinin gücünü uyandırırken görülüyor.

    Swarovski İlkbahar 2020 Koleksiyonu, mağazalarda satışa sunulmaktadır.

    Diğer insanların ışıltılarıyla nasıl tarz oluşturduğunu görmek için lütfen Swarovski’nin #SparkDelight platformunu ziyaret edin veya Swarovski hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi Instagram veya Facebook’ta takip edin veya Swarovski. com’u ziyaret edin.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.