DOLAR 32,5211
EURO 34,7639
ALTIN 2489,849
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swatch yeni Big Bold Koleksiyonunu sunar

    Swatch yeni Big Bold Koleksiyonunu sunar
    08.07.2019
    A+
    A-

    Cesur fikirlerden ve daha da cüretli kişiliklerden ilham alan Swatch, altı farklı saat modelinden oluşan yepyeni BIG BOLD koleksiyonunu sunar. Şehirli sokak giyiminden esinlenen her BIG BOLD modeli, Ø47mm çapındaki kasasıyla çarpıcı bir saat tasarımı olarak dikkat çekiyor.

    İsviçreli saat üreticisinin yeni ürün serisi, kendilerini ortaya koymaktan çekinmeyen ve farklı olmaktan gurur duyan kullanıcılara hitap ediyor. BIG BOLD, bir tutumu, bir düşünme biçimini, dünyada ‘var olmanın’ bir yolunu temsil ediyor. Kural tanımaz, özgüvenli ve tamamıyla beklenmedik bir duruş bu. BIG BOLD, dikkat çekmeyi tarz olarak benimseyenlerin bileklerini süslemeyi bekliyor.

    BBBlack’ten BBBeauty’ye kadar altı yeni modelin her birinde Ø47mm çapındaki büyük kasa, hafifçe kavisli bir camla tamamlanıyor. Kadranın yanı sıra kayışta da yer alan 3D baskılar, modelin ana rengiyle ince kontrastlı bir görünüm yaratıyor. Bu detaylar, saatlerin kişiliğini ön plana çıkarırken aynı tonlardaki zemin de cesur ve çağdaş tasarımı vurguluyor.

    Superluminova kaplamalı, ucu ok biçimli akrep ve yelkovan, bir sonraki hareketiniz için doğru zamanı net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Kendinizi gösterin, cesur maceralara atılın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.