DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sylvania Türkiye, ‘milli ve yerli’ ürünleriyle dış pazarlara damgasını vurmaya başladı

    Küresel pazarın önde gelen aydınlatma markaları arasında yer alan, yurt içi ve yurt dışında sembol projeleri aydınlatan Sylvania,
    IstanbulLight 2019 Fuarı’nda yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıttı.

    Sylvania Türkiye ve CIS Ülkeleri Genel Müdürü Azim Tuncinar, en önemli hedeflerinden birinin Sylvania ürün portföyünü millileştirmek’ olduğunu vurgularken, “2019 yılında CIS ülkeleri dış satış sorumluluğunun da Sylvania Türkiye’ye verilmesiyle birlikte yerli ürünlerimizle yurt dışında önemli projelere imza attık” dedi.

     Dünyanın dört bir yanına ulaşan yenilikçi aydınlatma ürün ve çözümlerini Türkiye pazarıyla buluşturan Sylvania, yeni ürün ve çözümlerini, bu yıl 18-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen, aydınlatma sektörünün uluslararası tek fuarı IstanbulLight’ta tanıttı.

    Profesyonel ve mimari aydınlatma çözümleri alanında küresel pazarın önde gelen markaları arasında yer alan Sylvania, fuar kapsamında düzenlediği özel bir etkinlikle; basın mensupları ve aydınlatma sektörünün ileri gelenleriyle bir araya geldi. 20 Eylül Cuma günü İstanbulLight Salon 10’da yer alan fuar standında düzenlenen etkinlikte, Sylvania’nın Türkiye pazarındaki yeri ve gelecek dönem iş hedefleri açıklandı.

    Sylvania Türkiye’nin sorumluluk alanı genişledi

    Sylvania markasını, iki yıl gibi kısa bir süre içinde bütün Türkiye’ye yaymalarının global yönetim ekibi tarafından takdir edildiğini belirten Sylvania Orta Doğu, Türkiye ve CIS Ülkeleri Bölge Başkanı Ayhan Şiriner, “Sylvania global yönetim ekibi bize büyük destek veriyor. Çamlıca Camii ve İstanbul Havalimanı gibi önemli ve sembol projelerde yer alma başarılarımız global tarafından da dikkatle takip ediliyor. Bu önemli başarılar neticesinde, 2019 yılı başında 9 Türk Cumhuriyeti’nin sorumluluğu Türkiye’ye verildi. Sylvania Türkiye olarak sorumluluk alanımızın genişlemiş olmasından gurur duyuyoruz ve bu bölgede iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

    Çamlıca Camii ve İstanbul Havalimanı’nı aydınlattı

    Sylvania Türkiye ve CIS Ülkeleri Genel Müdürü Azim Tuncinar ise Sylvania’yı ülkemizde hak ettiği yere getirmek için büyük bir eforla çalıştıklarını dile getirerek, “Türkiye’nin her bölgesinde Sylvania bayileri bulunuyor. Bayilerimizin yaygın satış ağı sayesinde her yerde Sylvania markalı lamba ve armatürlere ulaşmak mümkün. Ticari kanalın yanı sıra özel projelere öncelik veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl çok büyük iki projede yer aldık. Çamlıca Camisi’nin iç kubbe, kütüphane ve sergi salonları kısımlarının aydınlatmalarını, 50. Yaşını kutlayan Concord markalı armatürlerimizle yaptık. İstanbul Havalimanı’nda ise duty free ofislerini yine Concord markasına sahip Curvelyte armatürlerimiz ile benzersiz ve yenilikçi bir çözümle aydınlatmış olduk. Bu sene başından itibaren de tüketici ve e-ticaret kanalında çalışmalarımıza başladık. Şu anda Teknosa mağazaları ve online kanallarda Sylvania lambalar, son tüketicinin beğenisine sunulmaktadır” diye konuştu.

    Resim

    Ağustos ayında 2018 ciromuzun 3 katına ulaştık

    2019 yılında dış satış sorumluluğunun Sylvania Türkiye’ye verilmesiyle birlikte yurt dışında önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Genel Müdür Tuncinar, şunları kaydetti: “Özellikle yerli üretim ürünlerimizi dış pazarlarda kullanarak içerdeki durgunluğu aştık. Ayrıca 2019 senesinde şu ana kadar 2018’de yaptığımız cironun 3 katını Ağustos sonu itibarıyla yapmış durumdayız.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.