DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sylvania Türkiye’de bayrak değişimi

    Sylvania Türkiye’de bayrak değişimi

    Küresel pazarın önde gelen aydınlatma markaları arasında yer alan, yurt içi ve yurt dışında sembol projeleri aydınlatan Sylvania Türkiye’de bayrak değişimi yaşandı. Sylvania markasına iki yıldır başarıyla liderlik eden Sylvania Türkiye ve CIS Ülkeleri Genel Müdürü Azim Tuncinar, görevini Sylvania Türkiye, Ortadoğu, Türkiye ve CIS Bölge Başkanı Ayhan Şiriner’e devretti.

    Başarılı yolculuğuna aralık ayından itibaren Ayhan Şiriner liderliğinde devam edecek olan Sylvania, Türkiye’yi yerli üretim üssüne dönüştürmeyi hedefliyor..

    Dünyanın dört bir yanına ulaşan yenilikçi aydınlatma ürün ve çözümlerini Türkiye pazarıyla buluşturan Sylvania markasına iki yıldır başarıyla liderlik eden Sylvania Türkiye ve CIS Ülkeleri Genel Müdürü Azim Tuncinar, görevini Sylvania Türkiye, Ortadoğu, Türkiye ve CIS Bölge Başkanı Ayhan Şiriner’e devretti. Şiriner, mevcut sorumluluğunun yanı sıra Sylvania Türkiye Genel Müdürlüğü görevini de yürütecek.

    2020 planlarını paylaştı

    Sylvania Türkiye, 2020 yılı planlarını ve uzun vadeli stratejilerini düzenlediği bir toplantıyla paylaştı. Toplantıya, Türkiye’nin her bölgesinden Sylvania bayileri, proje partnerleri, tedarikçi firmalar ve aydınlatma sektörünün iki önemli topluluğu olan Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve Aydınlatma Türk Milli Komitesi’nin (ATMK) temsilcileri katıldı.

    Sylvania Global CEO’su Sally Han, Sylvania’nın 100 yılı aşkın köklü geçmişe sahip bir şirket olduğunu, bugün dünya genelinde 50’nin üzerinde ülkede faaliyet gösterdiğini belirterek, kaliteden ödün vermeden en iyi çözümü sunma yaklaşımıyla çalıştıklarını söyledi. Sylvania’nın özellikle iç aydınlatmada uzman bir firma olduğunu vurgulayan Han, okullar, ofisler, fabrikalar, oteller, müzeler, depolar, alışveriş merkezlerine özel çözümleri olduğunu kaydetti.

    Tüm dünyanın aydınlatma ürünlerini Çin’den temin ettiğini dile getiren Sally Han, “Tek ülkeye bağımlı olmak tabii ki bir risk. Bu nedenle biz, Çin’deki üreticilere Çin dışında da yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Bu konuda çok ciddiyiz ve bu nedenle de Türkiye’deyiz. Türkiye’deki tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle birlikte karşılıklı kazan-kazan anlayışıyla bunu başaracağız” diye konuştu.

    Akıllı aydınlatma dönemi

    Sylvania Ortadoğu, Türkiye ve CIS Ülkeleri Bölge Başkanı Ayhan Şiriner ise günümüzde aydınlatma ürünlerinin kablosuz iletişim ve kolay kullanım ihtiyacından hareketle önemli dönüşüm yaşadığını belirterek, bu noktada LED teknolojisinin ön plana çıktığını söyledi. Şiriner, “Son dönemde gündemde olan birçok yenilikçi aydınlatma teknolojisiyle gelecek günlerde akıllı aydınlatma terimini daha çok duyacağız. Enerji takibi yapabilmek, sensörler aracılığıyla kullanım miktarını belirlemek, bina yönetim sistemlerine bağlı olarak verileri işleyebilmek için akıllı aydınlatma çözümlerinden yararlanılacak” dedi.

    Sektöre kazandırdıkları akıllı aydınlatma çözümü SylSmart’ın hafızalı ve akıllı bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Şiriner, şunları kaydetti: “İçeriğindeki yapay zeka sayesinde hareketlerinizi tahmin edip, doğru zamanda, doğru ışığı, doğru miktarda kullanacak şekilde tasarlandı. Diğer akıllı aydınlatma çözümlerine göre yüzde 35, standart aydınlatma çözümlerine göre ise yüzde 90’a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor.”

    Türkiye üretim üssü olacak

    Azim Tuncinar ise toplantıda yaptığı konuşmada Sylvania Türkiye’nin ‘Aydınlatmada Zirveye Doğru’ hedefiyle faaliyet gösterdiğini söyledi. Şirketin iki yılda çok önemli aşama kaydettiğini vurgulayan Tuncinar, son bir yılda TL bazında yüzde 42 büyüme sağladıklarını kaydetti. Sylvania markalı ‘made in Turkey’ imzalı ürünlerin gelecek yıl piyasada olacağı bilgisini paylaşan Tuncinar, “2020’den sonra bizim için büyüme ve karlılık dönemine giriyoruz. 2023 ve sonrasında ise Türkiye’yi üretim üssü haline getirmiş, piyasada daha iyi bir yerde konumlanmış bir Sylvania hedefliyoruz” dedi.

    İki yılda Türkiye geneline yayılan 42 bayiye ulaştıklarını ve 7 proje müşterisine sahip olduklarını belirten Tuncinar, Çamlıca Camisi gibi çok önemli bir referans projeye imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

    Toplantının ardından Azim Tuncinar’a, Sylvania’yı iki yıl gibi kısa süre içinde bayi ağıyla tüm Türkiye’ye yayma başarısının gösteren ve niş projelere imza atan bir marka haline getirmesinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.