DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAB Gıda, Anadolu Üniversitesi ile e-sertifika programını başlatıyor

    TAB Gıda, Anadolu Üniversitesi ile e-sertifika programını başlatıyor
    30.05.2018
    A+
    A-

    TAB Gıda, Türkiye’nin en büyük uzaktan eğitim platformu olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle e-sertifikalı “Geleceğin Yöneticileri” eğitim programını başlatıyor.

    Türkiye hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda, çalışanlarının bireysel ve mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayacak olan e-sertifika eğitimini başlattı. Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşen e-sertifikalı “Geleceğin Yöneticileri” eğitim programı için düzenlenen imza töreni TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, TAB Gıda İnsan Kaynakları Koordinatörü Lütfi Seyrekel, TAB Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Erdemir ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’nın katılımıyla, 29 Mayıs 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşti.

    Geleceğin Yöneticileri eğitim programı, 5 farklı e-sertifika modülünden oluşuyor. Bu eğitim sistemi ile TAB Gıda’nın sunduğu kariyer fırsatlarından tüm TAB Gıda çalışanları özellikle de eğitim hayatını yarıda bırakmış; ortaokul mezunu olanlar da yararlanabilecek.

    Anadolu Üniversitesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde düzenlenen imza töreninde değerlendirmede bulunan Caner Dikici, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile birlikte TAB Gıda çatısı alında bulunan tüm çalışanlarımıza geleceğin yöneticileri olma imkânı sağlıyoruz. TAB Gıda bünyesindeki TAB Akademi ile yıllardır hem kendi şirketimiz hem de ülkemiz için geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla çalışanlarımızı destekliyoruz. TAB Akademi’nin en büyük özelliği olan e-öğrenme alt yapısında edindiğimiz tecrübe sayesinde bugün Anadolu Üniversitesi ile e-sertifikalı “Geleceğin Yöneticileri” eğitim programını gerçekleştirebiliyoruz. “Level Up” adını verdiğimiz bu eğitim programı sayesinde tüm çalışanlarımız belirli modüllere katılarak kariyerini geliştirme fırsatı yakalayabilecek” dedi.

    Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, imzalanan eğitim protokolüne ilişkin görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Anadolu Üniversitesi olarak kamu ve özel sektördeki tüm kuruluşlarla eğitim iş birliği protokolleri imzalıyoruz. Üniversitemizin genellikle kamu kuruluşlarıyla iş birlikleri bulunuyor ve bunların çoğunu da bakanlıklarla yapılan eğitim iş birlikleri oluşturuyor. Bunun yanında, Türkiye’nin önde gelen özel sektör kuruluşları da özellikle personellerinin hizmet içi eğitimleriyle ilgili olarak bizden destek istiyorlar. Bu kapsamda, bugün TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile bir eğitim iş birliği anlaşması yaptık. Bundan sonra kendileri, personellerinin terfilerinde bizim sertifika programlarımızın sonuçlarını kullanacaklar. Üniversiteler, ülkede eğitim talep eden her kesimin ihtiyaçlarına cevap vermek durumundadırlar. Anadolu Üniversitesi de ‘yaşam boyu öğrenme’ vizyonu kapsamında kamu-özel sektör ayrımı yapmadan eğitim talep eden herkese olanaklarını sunuyor. Bu vesileyle tüm TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına başarılar diliyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.