DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tablo gibi televizyon: Samsung The Frame Türkiye’de

    Tablo gibi televizyon: Samsung The Frame Türkiye’de
    11.08.2017
    A+
    A-

    Sanatla teknolojinin iç içe geçtiği Samsung “The Frame” TV serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Estetik tasarımıyla öne çıkan ve kapatıldığında sanat moduna geçip bir tablo gibi görünen The Frame Samsung online mağazasında cazip satış fırsatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

    Samsung Electronics, mükemmel tasarıma odaklandığı, teknolojide olduğu kadar tasarımda da yenilikçiliğiyle öne çıkan “The Frame” TV Serisini Türkiye’de satışa sundu.

    Samsung Online Mağazası’nda cazip ön satış fırsatlarıyla satışa sunulan The Frame’i ön satış kampanyası süresince Samsung Online Mağazasından satın alan herkes beyaz, bej ya da ceviz rengi çerçevelerden dilediği birine ücretsiz sahip olabilecek. Ön satış kampanyası 24 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında geçerli olurken tüketiciler diledikleri hediye seçimini satın alma işlemi sırasında shop.samsung.com/tr adresinden yapabilirler.

    Açıkken televizyon, kapatıldığında sanat eseri

    Sanatsal bir tasarıma sahip olan ve Türkçe’de çerçeve anlamına gelen The Frame, 55 ve 65 inç ekran ölçüleriyle sunuluyor. The Frame TV’de, ekranı yağlı boya tablolardan kişisel fotoğraf kitaplığına kadar geniş yelpazede seçkin sanat eserleri gösteren bir çerçeveye dönüştüren “Art Mode” (Sanat Modu) özelliği bulunuyor. Böylece TV, UHD kalitesinde görüntüler sunuyor ve kapatıldığında kişiye özel düzenlenebilen bir sanat eserine dönüşüyor.

    Özelleştirilebilir çerçeve seçenekleri sunan The Frame, ceviz, meşe ve beyazdan oluşan çerçeve rengi alternatifleriyle herhangi bir odanın ambiyansını ve dekorunu zenginleştirip değiştirebiliyor. Ayrıca, hareket sensörü insanların hareketini algılıyor. The Frame, odada kimse yokken güç tasarruf moduna geçiyor, biri odaya girdiğinde ise tekrar açılıyor. Tüm bunların yanında, The Frame duvara boşluksuz monte edilebilmesini sağlayan tasarımı ve görünmeyen bağlantı özellikleri ile hiçbir kablosu görünmeden, tam bir yaşam alanı öğesi olarak duvarda gerçek bir çerçeve ya da tablo gibi görünüyor.

    Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, yaptığı açıklamada “Günümüzde tasarım kavramı yaşam tarzı, zevkler ve tutkularla tanımlanıyor. Yaşam alanları içerisinde kullanılan teknolojinin oldukça kişisel bir unsur olduğunu biliyoruz. The Frame, iç dekorasyona mükemmel uyum sağlayarak tüketicilerin mekânlarına ve hayatlarına güzellik katmayı hedefliyor” dedi.

    Özellikler

    Boyut 65” 55”

    Çerçeve Boyutu (YxD) 83.1 x 145.4 cm 70.8 x 123.5 cm* ayak olmadan

    Resim Kalitesi 4K UHD, HDR, Active Crystal Color

    Akıllı 2017 Samsung Smart Hub, Smart View, Tek Kumanda

    Ses 40 W / 2.2 CH

    Yeni Özellikler Sanat Modu, Samsung Koleksiyonu, Parlaklık Sensörü, Hareket Sensörü

    Çerçeve Rengi Kömür Siyahı

    Kutuda

    Bağlanabilirlik: Görünmez Bağlantılı One Connect Box (5 m)

    Ayak: Temel Tip Ayak

    Duvar Askı Aparatı: Duvara Sıfır Askı Aparatı

    Ayrı Satılır

    Özelleştirilebilir Çerçeveler: Ceviz, Bej ahşap, Beyaz

    Ayaklar: Stüdyo Tipi Ayak

    Bağlantı Kiti: Görünmeyen İncelikte Bağlantı Kablosu 15 m

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.