DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tadı damakta kalan başlangıçlar

    Tadı damakta kalan başlangıçlar
    26.10.2017
    A+
    A-

    Dünya mutfağının geleneksel lezzetlerini üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine sunan Grill Branché, et ağırlıklı ve çok seçenekli başlangıç menüsüyle fark yaratıyor.

    Modern bir ambiyans eşliğinde, etin usta ellerle hazırlanıp misafirlere sunulduğu Grill Branché Restaurant & Lounge, iştah açıcı başlangıçlarla ana yemeğe hafif bir geçiş yapmak için birbirinden leziz öneriler sunuyor. Menüde yer alan et ağırlıklı başlangıç tabakları, dünyadaki farklı disiplinler ve kültürlerin mutfaklarından esinlenerek oluşturuluyor.

    Sofistike Avrupai bir deneyim sunan restoran, özenle seçilip Dry Age yöntemiyle dinlendirilen etlerin yanı sıra; deniz mahsullerinin de yer aldığı başlangıç tabaklarıyla ana yemek öncesi farklı lezzet deneyimleri yaşatıyor. Başlangıç menüsünde; özenle seçilmiş lokal ve yöresel ürünlerden oluşan peynir tabağı, restoranda hazırlanan tümü ev yapımı rozbif, dana füme ve islenmiş rib eye gibi şarküteri ürünlerinden oluşan soğuk et tabakları, dana carpaccio, pastırmalı ılık humus, ağır ateşte uzun uzun pişmiş kaburga ile hazırlanan nachos, chili aioli sosuyla ızgara jumbo karides ve pancarlı somon gravlax gibi her damak zevkine uygun lezzetler bulunuyor.

    Özellikle Paris’te, steak tartarın doğduğu yerde eğitim almış servis şefinin hazırladığı Fransız Usulü Steak Tartar, Grill Branché’yi ziyaret edenlerin damaklarında kalıcı izler bırakıyor. 20. yüzyıldan günümüze popüler et başlangıç lezzetlerinden olan tartarın tercihe göre somon ile yapılan versiyonu da restoranda bulunuyor. Uzak Doğu mutfağının en özel lezzetlerinden Kombu soslu Tataki, menüde yer alan ve en çok tercih edilen başlangıçların başında geliyor. Kırmızı et tercih etmeyenler için İskandinav mutfağının geleneksel lezzetlerinden Somon Gravlax, Grill Branché’de pancar harcıyla hazırlanarak bambaşka bir tat ve görüntü yakalarken keçi peyniri kreması ile uyumu bütün misafirlerin damaklarını büyülüyor.

    Grill Branché Restaurant & Lounge’un geniş başlangıç menüsü, Türkiye ve dünyadan özenle seçilerek derlenen özel kavındaki şaraplara da muhteşem bir uyumla eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.