DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAG Heuer’den Link Calibre 5

    TAG Heuer’den Link Calibre 5
    05.05.2017
    A+
    A-

    İsviçre saat sektörünün önde gelen markası TAG Heuer, Link koleksiyonunun 30. yıldönümünü yepyeni tasarımıyla kutluyor!

    41mm kasa çapı, sade ve modern dizayn, ‘S’ formundaki baklaların bileşimiyle tasarlanan ikonik bilezikle bir araya geliyor.
    2016 yılındaki kadın Link koleksiyonunun ardından, TAG Heuer 2017 yılında Link koleksiyonunun yepyeni erkek modelini lanse etmekten gurur duyar.

    Link koleksiyonunun tasarımı 1987 yılına dayanır. Modelin başlıca özellikleri arasında, şıklığıyla göze çarpan S formundaki baklaların bir araya geldiği bilezik tasarımı yer alıyor. Stiliyle ön plana çıktığı gibi rahatlığı ve fonksiyonelliği sayesinde de Link koleksiyonu oldukça ergonomik. Bu form ile tasarlanan bileziğin sağladığı konfor, kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Paslanmaz çelik saat bileziğinin kasa ile birleşen yapısı, saat modelini daha ergonomik hale getiriyor. Parlak ve mat çeliğin bir arada yer aldığı sofistike bilezik tasarımı, 41mm kasa çapı, çevresi gümüş kaplama kadranın içinde yer alan göstergelerinin okunaklılığı ve iki bileşenden oluşan bezel, yeni Link modelinin göze çarpan özellikleri arasında. Dairesel ve diktörtgensel bir yapıya sahip kasa formu ise, saat modeline daha zarif ve karakteristik bir görünüm kazandırıyor.
    Bu model, safir kasa arkasından seyredilebilen otomatik Calibre 5 makineye sahip olmakla birlikte saat koleksiyonerlerine eşsiz bir model sunuyor. Erkek Link modeli 3 farklı kadran seçeneğine sahip: siyah, gümüş kaplama ve parlak mavi.

    TAG Heuer Link Calibre 5, yaz 2017 sezonunda Saat&Saat mağazalarında ve www. saatvesaat. com. tr’de yer almaya hazırlanıyor.

    Teknik özellikler
    Referans:
    TAGWBC2111.BA0603 gümüş kaplama kadran
    TAGWBC2110.BA0603 siyah kadran
    TAGWBC2112.BA0603 parlak mavi kadran

    Makine: TAG Heuer Calibre 5 Otomatik, tarih göstergeli
    Kasa çapı: 41 mm çelik
    Bezel: Sabit bezel
    Kasa: Yansımaları önleyen kaplama ve çizilmelere dayanıklı safir Kristal kasa ve safir kasa arkası
    Kadran rengi: Gümüş kaplama, siyah, parlak mavi – saat 3 seviyesinde tarih göstergesi
    Göstergeler: Beyaz fosforlu çelik çizgi göstergeler. Beyaz fosforlu çelik yelkovan ve akrep. Çelik Küçük saniye göstergesi
    Kadran içi: Saat 12 seviyesinde “TAG Heuer” logosu
    Saat 3 seviyesinde “LINK CALIBRE 5 automatic” ibaresi
    Su geçirmezlik: 100 metre su basıncına dayanıklılık
    Bilezik: S formunda bileşenlerden oluşan çelik bilezik

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.