DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliğinde gerçekleşen ünlülerin 3’e 3 maçı damgasını vurdu

    Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliğinde gerçekleşen ünlülerin 3’e 3 maçı damgasını vurdu
    21.01.2019
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo’nun ana sponsoru olduğu Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin en ihtişamlı organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2019’da Lenovo’nun desteğiyle gerçekleşen 3’e 3 maç damgasını vurdu. Lenovo aynı zamanda Tahincioğlu All-Star 2019 anısına “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu”’nun bilgisayar ihtiyacını da karşıladı.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun ana sponsoru olduğu Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde “yılın basketbol olayı” olarak nitelenen Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşti. Yeni nesilleri uzun ömürlü ve yüksek performanslı teknolojiyle buluşturan Lenovo bu özel günün anısına “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu”’nun bilgisayar ihtiyacını karşılamak üzere ünlü isimlerle gerçekleştirilen çok özel 3’e 3 maçı sahiplendi.

    Bu amaçla düzenlenen etkinliğe gelen ünlü yıldızların gerçekleştirdiği 3’e 3 maça ilgi büyüktü. Kıyasıya rekabetle geçen maçta Sedef Avcı, Can Yaman ve Sarp Levendoğlu’nun oluşturduğu takım, Büşra Pekin, Kıvanç Kasabalı, Alina Boz ve Derya Şensoy’un oluşturduğu takımla gösteri maçını berabere tamamlarken, maçın her anında eğlence, şov ve mücadele vardı. Maçı desteklemeye de Eda Taşpınar, Ferhan Şensoy, Ümit Kantarcılar gibi ünlü isimler geldi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.