DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri PETROYAĞ Gebze tesislerini ziyaret etti

    TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri PETROYAĞ Gebze tesislerini ziyaret etti
    26.04.2018
    A+
    A-

    TAİDERÜyeleri “Üye İşyeri Ziyaretleri” kapsamında bu yıl25.yılını kutlayan bir aile şirketi ve TAİDER üyesi olan PETROYAĞ GebzeTesisileri’ni ziyaret etti.
    PETROYAĞ sanayinin hammadde ihtiyacını karşılamanın yanı sıra sektörün ihtiyaçlarına uyguntasarladığı ve geliştirdiği özel ürünlerle çözüm üreten, endüstriyel yağ pazarıiçinde % 22lik pazar payı ile sektöre yön veren oyuncular arasında yeralmaktadır.
    12yıllık çalışma hayatının ardından kazandığı tecrübeyi, öngörüsüyle birleştirip,% 100 Türk markası olan bugünkü PETROYAĞ temellerini 20 metrekarelik bir ofisteatıldığını söyleyen Ünal SOYSAL, “İlk yıl 255 tonla başladığımız satışlarımızgünümüzde 40 bin tonlara ulaştı. Gelecekte en büyük hedefimiz; ülkemizde sanayialanında ilk sıraya gelmek, ihracatımızı inovatif ürünlerle artırarak, dünyadatanınmış bir marka olmak. Türkiye’nin lojistik avantajını kullanarakbölgesel ülkelerin de içinde olduğu bir alanda stratejik bir yabancıortaklıkla büyümeyi hedefliyoruz.” dedi.
    Ziyaretçiler dahasonra PETROYAĞ yönetim kurulu ve ikinci nesil üyesi Serra SOYSAL KOYUNCU’nunrehberliğinde ARGE merkezi ve üretim tesislerini gezerek bilgi edindiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.