DOLAR 32,4672
EURO 34,5279
ALTIN 2491,64
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tailwind Havayolları’ndan Covid-19 salgınına uçuş desteği

    Tailwind Havayolları’ndan Covid-19 salgınına uçuş desteği
    08.04.2020
    A+
    A-

    Sivil Havacılık sektörünün köklü havayolu şirketi Tailwind Havayolları, koronavirüs sebebiyle başka ülkelerde mahsur kalan insanları tahliye ederek sevdiklerine kavuşturmaya devam ediyor. Son olarak, Kazakistan’a ve ailelerine dönmek isteyen 100 üniversite ögrencisinin ülkelerine ulaştıran Tailwind Havayolları, Covid-19 mücadelesine destek amacıyla uçaklarını kargo taşımacılığı için hizmete sundu.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan, Krizin başlangıcından beri süreci yakından takip ediyoruz. İlk andan itibaren yolcularımız ve ekiplerimizin sağlığına ilişkin başta uçaklarımızın her uçuş sonrası dezenfekte edilmesi olmak üzere tüm tedbirleri alıyoruz. Buna ilişkin ulusal ve uluslararası gelişmeler ve ilgili talimatlar ciddi olarak izleniyor” dedi.

    “Kendi yurttaşlarımız başta olmak üzere yüzlerce yolcuyu tahliye ettik”

    Ortaya çıkan uçuş kısıtlamaları sonrası turistik ve charter seferlerine son verdiklerini belirten Mehmet Bostan; “Başka ülkelerde mahsur kalan ve ülkelerine dönmek için arayış içinde olan insanlara yardımcı olma ihtiyacı ortaya çıkınca elbette hayır demedik. Şu ana kadar kendi yurttaşlarımız başta olmak üzere yüzlerce yolcuyu güvenle sevdiklerine ulaştırdık. Ayrıca yolcu uçaklarımızda acil insani kargoların taşınması için ilgili birimlerimiz arası koordinasyonu sağladık. Tüm bunları mümkün kılan çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri ve fedakarlıkları için minnettarım” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.