DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tamamen organik beslenme Canada Schools’da

    Tamamen organik beslenme Canada Schools’da
    18.05.2019
    A+
    A-

    Öğrencilerine küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim hayatı sunan Canada Schools, gıda mühendisleri tarafından hazırlanan ve organik gıdalardan oluşan menüler sayesinde, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi de hedefliyor.

    Kanada eğitim sistemini ve ekolünü öğrencileriyle buluşturan ve anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm eğitim dilini İngilizce olarak sunan Canada Schools, öğrencilerini organik gıdalarla hazırlanan menülerle buluşturuyor. Öğrencilerinin sağlıklı beslenmelerine önem veren Canada Schools’da çocuklar için hazırlanan menüler ve kullanılan markalar, öncelikle velilerin onayına sunuluyor. Gıda mühendisleri tarafından hazırlanan ve içerisinde şeker ve katkı maddeleri bulunmayan, mevsiminde yetişen sebze ve meyvelerin yer aldığı menüler, tamamen taze ve organik gıdalardan oluşuyor. Canada Schools’un organik beslenme anlayışı ekseninde, belirli dönemlerde besin danışmanları okulları ziyaret ederek velilere beslenme ile ilgili bilgiler de veriyor.

    Doğa ile iç içe öğrenciler

    Öğrencilerine, küçük yaşlardan itibaren çok kültürlü ve çok dilli bir atmosferde eğitim alma fırsatı sunan Canada Schools, çocukların doğadan kopmaması adına birçok etkinlik de düzenliyor. Her okulun bahçesinde bulunan ufak ekim alanlarında öğrenciler ile birlikte çeşitli gıdalar yetiştiriliyor ve bu gıdaların gelişimini gözlemleme fırsatı çocuklara sunuluyor. Çocukların gözlem yeteneğini geliştirmek, yaşayarak öğrenmelerini sağlamak ve ekolojik yaşamın içerisinde yer almaları için anaokulundan itibaren çalışmalara başlayan Canada Schools, geleceğin doğadan kopuk olmayan, aksine onu tanıyan bireylerinin temellerini eğitimlerinin ilk yıllarında atmayı hedefliyor. Canada Schools, erken çocukluk dönemindeki bir çocuğun en önemli ihtiyacının eğlenerek ve oynayarak öğrenme olduğu dikkate alarak, çocuklara yaşlarıyla uyumlu bir öğrenme atmosferi sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.