DOLAR 32,5496
EURO 34,8612
ALTIN 2428,045
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tarladan Sofraya: Dardanel’den Bahçe Bezelyesi

    Tarladan Sofraya: Dardanel’den Bahçe Bezelyesi

    İlkbahar ve yaz mevsiminin enfes lezzetlerinden bezelye, Dardanel kalitesiyle tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeden, ayıklanmış ve pişirmeye hazır haliyle pakete girdi.

    Pratik bir şekilde hazırlanan hem zamandan tasarruf ettiren hem de her mevsim taze bezelye tüketmeye imkân sağlayan Dardanel Bezelye bitkisel protein ve lif kaynağı.

    Dardanel, doğal protein kaynağı bezelyeyi ayıklanmış ve pişirmeye hazır halde paketledi. Mutfağında sağlıklı, pratik ve lezzetli seçimler yapanların vazgeçilmezi olacak bezelye, tarladan toplanıp tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeden donduruldu. Pratik ev yemeklerinin en büyük yardımcısı olacak bezelye, aynı zamanda garnitür olarak da çeşitli sofraların lezzetli arkadaşı olacak.

    Pratikliği nedeniyle tercih sebebi olacak bezelye, Dardanel kalitesiyle tazeliğinden de ödün vermiyor. Tarladan toplandığı anda ‘süper şoklama’ ile dondurulan ve böylelikle besin değerinden hiçbir şey kaybetmeyen Dardanel Bezelye, katkı maddesi ya da koruyucu içermiyor.

    Migros ve Macro Center’larda satışa sunulan Dardanel Bezelye, ev yemeklerinde ya da garnitür servislerinde ön hazırlık aşaması için vakti olmayan, tercihini pratiklikten yana kullanan herkesin elinin altında her daim hazırda bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.