DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tarz sahibi erkeklerin hediyesi Kiğılı’dan

    Tarz sahibi erkeklerin hediyesi Kiğılı’dan
    20.12.2017
    A+
    A-

    Kiğılı’nın 2017 – 2018 Sonbahar – Kış Koleksiyonu’nda yer verdiği birbirinden özel parçalar erkekler için en çekici yılbaşı hediyelerini bir arada sunuyor. Örme gömleklerden kol düğmelerine, triko yeleklerden kazaklara kadar zengin bir yelpaze sunan Kiğılı, yeni yılda keyifle giyilebilecek hem şık hem de rahat önerileri ile hediye arayışında olanları yalnız bırakmıyor.

    2018’in yaklaştığı şu günlerde, sevdiklerini mutlu etmek için yeni yıl hediyesi arayışına girenlerin yardımına Kiğılı koşuyor. Fonksiyonel ve adapte edilebilir tasarımlarıyla modern ve şık bir stilin kapılarını aralayan Kiğılı, sonbahar – kış koleksiyonunda yer alan parçalar ile hayatınızdaki o önemli erkek yeni yılı muhteşem bir görünümle karşılayacak.

    Rahatlığı, klasik, sportif ve casual tarz ile sentezlediği tasarımlarıyla benzersiz bir koleksiyon sunan Kiğılı’nın örme gömlekleri, kol düğmeleri, triko yelek ve kazaklarıyla sevdikleriniz yılbaşı gibi özel günlere has o şık duruşu yakalarken konforundan da vazgeçmek zorunda kalmayacak.

    Şıklık ile rahatlığın buluşması

    Esnek yapısı, çabuk buruşmaması ve nem alma özelliğiyle gardıroplara yepyeni bir soluk getirecek olan örme gömlekler ile erkekler 2018 yılına özgür, rahat ama bir o kadar da şık bir görüntü ile merhaba diyecek.

    Kişiliği vurgulamanın anahtarı

    Kiğılı’nın yeni serisinde bulunan kol düğmeleri, ailenizdeki erkeklerin ya da arkadaşlarınızın gömleğine kişiliğinden bir parça katabileceği en güzel yılbaşı hediyelerinin arasında yerini alıyor. Sevdikleriniz klasiğin güven veren tavrını yansıtan modellerin yanı sıra doğal taşlarla süslenmiş kol düğmeleri ile şıklık ve zarafeti bir arada sunabilecek.

    Çabasız şıklığın anahtarı

    Kiğılı ile zamansız şıklığın sembollerinden olan triko yelekler ve kazakları kaşmir dokunuşu ile yeniden yorumladı, ortaya ise zengin renk seçenekleri ile hem sizin hem de hediye edeceğiniz kişinin içini ısıtacak bir sonuç çıktı. Yılbaşı gecesinde sevdikleriniz bu trikolarla çaba harcamadan casual bir şıklık yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.