DOLAR 32,5571
EURO 34,8941
ALTIN 2428,468
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tarzınıza uygun kabanlarla şıklığınızı tamamlayın

    Tarzınıza uygun kabanlarla şıklığınızı tamamlayın
    17.02.2018
    A+
    A-

    Soğuk kış günlerinin son demlerinde dahi vazgeçilmez parçalardan manto ve pardesü çeşitleri ile göz dolduran Zühre, birbirinden şık ve kullanışlı modelleri ile tesettür modasına yön vermeye devam ediyor. Ürünleriyle kadınların beğenisini kazanan Zühre, bu sezon da manto ve pardesü çeşitleri ile her zevke hitap ediyor.

    2004 yılından bu yana üretimini yaptığı pardesü, manto, kap modelleriyle tesettür modasına yön veren giyim firması Zühre, şıklığı rahatlıkla buluşturmak isteyen kadınların öncelikli tercihi oluyor. Sıcacık tutan kışlık Zühre pardesüleri spor görünümün altında modern metropol tarzı; zarif desen ve özenli dikiş detayları ile tarzına dikkat edenleri cezbediyor.

    İnce detaylarda saklı zariflik

    Soğuk günler sonlanana kadar gardıropların vazgeçilmez parçalarından olan manto ve kışlık pardesüler, Zühre kış koleksiyonunda en ince ve zarif detaylar ile kadınların beğenisine sunuluyor. Bu sezonun gözde trendi olan kürk detayların can bulduğu yakalar, farklı renk çeşitleri ile koleksiyondaki yerini alıyor.  Geometrik dikiş tekniklerinin görüldüğü manto ve pardesülerde; deri aparatlar, zevkli armalar ve ince kemer aksesuarları detayların güzelliğini gözler önüne seriyor. Zühre pardesüler aynı zamanda soğuğu geçirmeyen kaliteli kumaşları ile kış aylarını rahat geçirmenizi sağlıyor.

    Muhafazakar kesimin beklentilerini bilen ve buna yönelik koleksiyon hazırlayan Zühre ile rahatlığınızdan ödün vermeden şıklığınıza şıklık katarken kışın son demlerini sıcacık geçirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.