DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tasarıma önem verenler için ofis dekorasyonu

    24.12.2018
    A+
    A-

    Yaşamın her alanında yer alan modern duruş, ofis dekorasyonlarında da kendini gösteriyor. Zamanın büyük bir kısmını ofiste çalışarak geçirdiğimiz gerçeğiyle hareket eden işverenler ise misafirlerini ağırladıkları, iş bağlantıları yaptıkları ofislerinde dekorasyonu daha çok önemsiyor. Modern, sade ve doğru parçalardan oluşan tasarımların çalışma alanlarında doğru konumlandırılması iş potansiyelini arttırıyor.

    “Ofisiniz yaptığınız işi ve sizi yansıtmalı” kişilik sahibi bir ofis yaratmak için ise ufak detaylara varıncaya kadar her ayrıntıya özen göstermek gerekiyor. Seçim yaptığınız dekoratif ürünler şık, stil sahibi bir tarzı yakalamanızı sağlarken fonksiyonel olması da önem taşıyor.

    Zamansız objeler kullanarak sade ve minimal aksesuarlar seçin

    Ofislerde bulunan aksesuarlar, dekorasyon ile uyum sağlayacak görünümde olmalıdır. Sade ve minimal görünüme sahip olan aksesuar çeşitleri, ofislerde kullanılması önerilen parçalardır. Bu parçaların renk ve desenleri de göz yormayacak ve dikkat dağıtmayacak biçimlerden oluşmalıdır. Estetik ve denge unsurunu bir arada taşıyan insan ve hayvan figürlerini aksesuar olarak kullanarak ofisinizin atmosferini güçlendirebilirsiniz.

    Dekorasyonda uzun yıllar modası geçmeyecek olan zamansız ürünleri tercih ederek sık sık ofisinizi yenilemek yerine belli aralıklar da küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Deluxe Deco’nun ofis dekorasyonunda kullanabileceğiniz altın, gümüş, pirinç tonlarının hakim olduğu doğal malzeme mermeri tasarımla birleştirdiği ürünleri ile değişiklikler yapabilir ofisinizin havasını değiştirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.