DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tasarımda dünya markası Fendi Casa Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor

    Tasarımda dünya markası Fendi Casa Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor
    09.11.2017
    A+
    A-

    Özak GYO, İtalyan zarafetini tüm dünyaya taşıyan Luxury Living Group ile dev bir iş birliğine imza atıyor. Bu işbirliğinin ilk adımı olarak, Luxury Living Group’un en önemli markası Fendi Casa, ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde tasarımlarıyla yer alacak ve Fendi Casa ürün gamından ev sahiplerinin taleplerine uygun çözümler sunacak.

    İşbirliği kapsamında, Büyükyalı’daki bir bloğun tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında Fendi Casa imzası olacak. Büyükyalı sakinleri, tüm daire tipleri için özel olarak hazırlanan ve mobilyadan aksesuara, halıdan perdeye kadar Fendi çizgisini taşıyan Fendi Casa paketlerini satın alabilecek. Buna ek olarak, Büyükyalı’da Fendi Casa ürünlerinin sergilendiği özel bir Fendi köşesi ve ayrıca Fendi Casa tarafından tasarlanmış bir örnek daire hazırlanacak. Büyükyalı’dan ev alan herkes, Fendi dekoratörlerinden evine yönelik özel dekorasyon tavsiyesi alabilecek.

    “İyi Yaşam”ın tüm bileşenleri Büyükyalı’da…

    Lüksün ancak hayata değer katması, insanları mutlu etmesi ve yaşamı kolaylaştırmasıyla gerçek lüks olacağına inanan Büyükyalı, bu işbirliğiyle “iyi yaşam”a lüksün imzasını atıyor. Kendine has çizgisiyle tüm dünyada kabul görmüş Fendi Casa markası, iyi yaşam çatısı altında Büyükyalı ile bütünleşiyor ve sunduğu tasarımlarla Büyükyalı’daki iyi yaşam unsurlarından biri haline geliyor.

    Sakinlerine bir yaşam biçimi vaad eden Büyükyalı; şehrin, kara, deniz, raylı sistem tüm ulaşım alternatiflerinin kesişme noktasında yer alıyor. Büyükyalı’da yaşayanlar bu sayede trafikte zaman kaybetmiyor. Büyükyalı; denizi, manzara olmanın ötesinde, spordan ulaşıma günlük hayatın bir parçası, bir yaşam biçimi haline getiriyor.

    Yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarıyla, geçmişin büyüleyici atmosferini bugünün konforuyla birleştiren Büyükyalı’da; dünya markalarından en şık restoranlara, organik pazardan pastaneye kadar, ihtiyaç duyulan her şey bir arada, yürüme mesafesinde sunuluyor. Büyükyalı, tiyatrodan sinemaya, konserden sergiye, kültür ve sanatın, sosyal yaşamın tam merkezinde yer alıyor. Büyükyalı’da ayrca çocukların gelişimini destekleyecek tüm sosyal olanaklar, özgürce oynanabilecek yemyeşil ve güvenli alanlar bulunuyor. Bir kulüp çatısı altında, uzman eğitmenler eşliğinde akla gelebilecek tüm branşlarda spor eğitimi de sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.