DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil çantanızın vazgeçilmezleri hazır mı?

    Tatil çantanızın vazgeçilmezleri hazır mı?
    24.05.2019
    A+
    A-

    Yaz aylarının gelişiyle birlikte tüm yıl heyecanla beklenen tatil dönemleri de başlıyor. Deniz tatili planlayanların saç bakım ürünlerine gereksinimi artıyor. Deniz, kum ve güneş derken saçlarımız daha fazla özenli olmayı gerekli kılıyor. Bu dönemde doğallık ön plana çıkarken, özellikle saçlara kolaylıkla şekil verilmesini sağlayan ürünler tercih ediliyor. Egos Wavy Deniz Tuzu Etkili Saç Şekillendirme Spreyi, denizden yeni çıkmış bir görünüm vermesi ve pratik kullanımıyla tatil bavulunda olması gereken ürünler arasında yer alıyor. 

    Saçlara doğal ve denizden yeni çıkmış gibi bir görünüm veren Egos Wavy Deniz Tuzu Etkili Saç Şekillendirme Spreyi, özel geliştirilen içeriği ve formülüyle saçlarda doğal deniz dalgası görünümü elde edilmesini sağlıyor. Özellikle deniz tatillerinde pratik kullanımıyla kolaylık sağlayan Wavy, güzellik trendleri arasında yer alan yok gibi makyaja da eşlik ediyor.

    Sıcak yaz günlerinde saçların kolaylıkla şekil almasını sağlayan, aynı zamanda saçların uzun süre formunu ve hacmini koruyan sprey, kokusuyla da fark yaratıyor. Denizin esintisini ve kokusunu saçlarınıza getiren Egos Wavy, tatilinizin kurtarıcısı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.