DOLAR 32,5658
EURO 34,7641
ALTIN 2492,834
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil heyecanı Bilkent Center’da başladı

    Tatil heyecanı Bilkent Center’da başladı
    12.06.2018
    A+
    A-

    Çocukların tatil heyecanı Bilkent Center’da başladı. Karnesini getiren çocuklara tatil döneminde kendilerine arkadaş olması için cam fanus içinde Japon balığı hediye edilirken, minikler mutfak atölyesinde cupcake yapmayı öğrendi.

    Başarılı bir yılın ardından karnelerini alan öğrenciler tatilin tadını Bilkent Center’da çıkardı. Çocuklara yönelik etkinliklerine yaz tatilinde de aralıksız devam eden AVM, miniklere ilk olarak cam fanus içinde Japon balığı hediye etti. Hafta sonu düzenlenen etkinlikte ise çocuklar aileleriyle birlikte cupcake yapmayı öğrenirken, hem becerilerini geliştirdi hem de keyifli bir gün yaşadı.

    SÜPER KAHRAMANLARIN ADINI KOYDULAR

    Çocuklarda hayvan sevgisini artırmayı amaçlayan karne hediyesi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Karnesiyle birlikte gelen çocuklar, AVM yetkililerden hediyelerini alırken hayvan besleyecek olmanın heyecanını ve mutluluğu yaşadı. Balık sahibi olacak olan çocuklar, ilk iş olarak onlara ne isim vereceklerini düşündü. Kimi çocuk balığına hayranı olduğu süper kahramanların adını verirken, kimisi de sevdiği kişilerin ismini koydu. Yıl boyunca çocukların becerilerini ve sosyal hayatını geliştiren atölye çalışmaları düzenleyen AVM, yaz tatili boyunca da etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Hafta sonu düzenlenen mutfak atölyesinde minikler cupcake yaparak unutulmaz bir gün geçirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.