DOLAR 32,5867
EURO 34,7877
ALTIN 2412,109
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatilde açıkhava keyfi

    19.06.2017
    A+
    A-

    UNIQ İstanbul tatili şehre taşıyor! Şehirden uzaklaşmayan sinemaseverler UNIQ Açıkhava Film Festivali’nin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.

    Başka Sinema işbirliği ile yaz boyu, haftanın üç günü izleyiciyle buluşan UNIQ Açıkhava Film Festivali, bayram tatilinde de hızını kesmiyor. Festival, ormanın içinde yaz kokan sahnesiyle şehirde tatili aratmıyor. 25 Haziran Pazar akşamı ‘I, Daniel Blake’, 27 Haziran akşamı ise ‘Desierto’ filmini izleyicilerle buluşturacak olan UNIQ İstanbul herkesi bu keyfe davet ediyor.

    ‘I, Daniel Blake’

    Yönetmen koltuğundaki isim Ken Loach ile 2016 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye Ödülü’nün sahibi olan ve farklı festivallerde ödül alan ‘I, Daniel Blake’ dokunaklı bir dram. Newcastle’da yaşayan Daniel Blake bir marangozdur; geçirdiği kalp krizi sonucu doktorlar çalışmasına izin vermez. Her zaman kendine yetebilen Daniel Blake, hayatı boyunca ilk kez devletin sunduğu “işsizlik fonuna” başvurmak zorunda kalır. Daniel ve Katie, kendilerini günümüz İngiltere’sinde adeta sahipsiz bir halde ve sosyal yardım bürokrasisinin girdabında sürüklenirken bulurlar.

    ‘Desierto’

    2015 Toronto Film Festivali’nde FIPRESCI ödülüne hak kazanan ‘Desierto’, dram ve gerilimi bir araya getiriyor. Meksika’dan Amerika sınırına kadar gelebilmiş kalabalık bir mülteci konvoyu, arabalarının bozulması ile sınırı yürüyerek geçmek zorunda kalmıştır. Doğanın vahşi koşulları ve korktukları Amerikan sınır polisinden daha büyük bir bela kapılarındadır. Sınır devriye görevlilerine güvenmeyen ve işleri kendi halletmeye karar vermiş Sam ve mültecilerden hayatta kalan son iki kişi Adela ve Moisses’in nefes kesen kovalamacası, tamamı açık havada geçse de seyirciye klastrofobik bir gerilim sunuyor.
    UNIQ AÇIKHAVA FİLM FESTİVALİ biletlerine 17 Mayıs itibariyle Mobilet’ten ulaşmak mümkün. www. mobilet. com ** Bilet fiyatı: 25 TL*

    Film Başlangıç saati 21:15

    Adres: Maslak / Ayazağa Caddesi No:4 (Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.)

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.