DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Tatilde Atölye’ ile çocuklar eğlendi anneler öğrendi

    ‘Tatilde Atölye’ ile çocuklar eğlendi anneler öğrendi
    01.02.2018
    A+
    A-

    Anneler ve çocukları için sömestre tatiline özel olarak Feriye Palace’da düzenlenen ‘Tatilde Atölye’ etkinliği renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. İş Bankası’nın ana partnerliğinde, Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar eğlendi, anneler ise öğrendi. Kendilerini bekleyen sürpriz hediyeler ile çocukların mutlulukları bir kat daha artarken, giriş ücretlerinden elde edilen gelir ise yine çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlandı.

    İş Bankası’nın ana partnerliğinde, Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land iş birliği ile düzenlenen ‘Tatilde Atölye’ etkinliği ile anneler ve çocukları kaliteli ve keyifli bir gün geçirdiler. Feriye Palace’de, sömestr tatilinde annelerin, çocukları ile birlikte kaliteli zaman geçirmeleri için düzenlenen etkinlikte workshop’larda renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Çocuklar, Mothers’Land, Gymy Kids ve Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu’nun konusunda uzman eğitmenleri eşliğinde birçok farklı aktivite ile anılarına en renklilerini eklediler.

    Çocuk yogasından taş boyamaya, masal atölyesinden temel hareket ve jimnastik çalışmalarına kadar birçok aktivitenin yer aldığı etkinlikte annelerde boş durmadı. Diyetisyen Beste Alimert Altünörs, Bağırsak Sağlığı ve Besin İntoleransı İlişkisi ve Karaciğer Detoksu ile Yağ Yakma konularında anneleri bilgilendirdi. Klinik Psikolog Semiha Afyonlu Kaya ise annelere, anne ve babanın çocukları ile nasıl kaliteli zaman geçirebileceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

    Sürpriz hediyeler küçükleri mutlu etti

    İş Bankası’nın Akıllı Kumbara tanıtımı yaptığı etkinlikte, çocuklara da kitap hediye edildi. Kariyerli Anne, E2 Toys, Dilek’in Dükkanı, Hurom, E 2 Toys’un katılımcı olarak yer aldığı etkinlikte hediye sponsoru Craft&Arts tarafından dağıtılan sürpriz hediyeler küçük ziyaretçileri mutlu etti. Anneler ve çocuklarının Photobooth Türkiye ile çektirdiği fotoğraflar ile de keyifli bir günde eğlenceli kareler ortaya çıktı. Tasarımcı markalarına da yer verilen etkinlik kapsamında Milou Jewelry, el yapımı aksesuar tasarımlarını, moda tutkunu annelerle buluşturdu.

    ‘Tatilde Atölye’ ile 45 dakikalık workshop’lara katılarak anne&çocuk dünyasına özel deneyimlerin kazanıldığı bu özel günde giriş ücretinden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (Koruncuk) bağışlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.