DOLAR 32,5738
EURO 35,0189
ALTIN 2432,075
BIST 9770,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatilde çocuklara pratik öğünler

    Tatilde çocuklara pratik öğünler
    15.01.2018
    A+
    A-

    Bosch’un tasarım ödüllü narenciye sıkacağı VitaStyle Citro MCP72GMB ve kullanışlı tost makinesi TFB4431V ile yarıyıl tatilinde çocuklarınıza pratik, sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Kışın en çok ihtiyaç duyulan C vitaminini kolay ve pratik şekilde elde etmenizi sağlayan narenciye sıkacağı VitaStyle Citro, meyve suyunu, özel kapağıyla kapatılan 1 litrelik cam sürahi içinde saklayabiliyor. Tost makinesi ise alt ve üst ızgaralarda birbirinden bağımsız sıcaklık ayarı ile büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor.

    “Yaşam İçin Teknoloji” söylemiyle yaşamımızı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, tatil günlerinde annelerin en büyük yardımcısı olacak. Bosch’un tasarım ödüllü ikonik narenciye sıkacağı VitaStyle Citro MCP72GMB ve kullanışlı tost makinesi TFB4431V ile anneler, çocuklarına vitamin değeri yüksek, besleyici ve pratik öğünler hazırlayabiliyor.

    Sürahiye dönüşen kullanışlı tasarım

    IF ve Reddot olmak üzere iki tasarım ödülüyle farkını ve pratikliğini kanıtlayan MCP72GMB VitaStyle Citro’nun haznesi, üst bölmedeki sıkma aparatı çıkarıldığında zarif bir cam sürahiye dönüşüyor. Meyve suyunu, özel kapağıyla kapatılan 1 litrelik bu cam sürahi içinde saklamak ve şık bir şekilde servis etmek mümkün. Bu estetik ve pratik dönüşüm sayesinde sıkılan meyve suyu başka bir sürahiye koyma ihtiyacı olmadan rahatlıkla cam haznesi içinde saklanıyor. Damlama emniyetiyle temiz bir kullanım sunan MCP72GMB VitaStyle Citro’nun tüm aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca, salata ve soslar için yalnızca birkaç adet meyve ile yapılacak sıkma işlemleri, sürahi olmadan, yalnızca sıkma aparatı kullanılarak da pratik bir şekilde yapılabiliyor.

    Kusursuz sonuçlar veren tost makinesi

    Alt ve üst ızgaralarda birbirinden bağımsız sıcaklık ayarı ile çok kullanışlı seçenekler sunan tost makinesi TFB4431V’de kapalıyken tost makinesi, tam açıkken barbekü

    ya da ızgara ve fırın tepsisini kullanarak fırınlama olmak üzere üç farklı ızgara bölümü bulunuyor. 2000 Watt gücüyle hızlı bir ısınma sağlayan tost makinesinde sağlıklı ve düşük kalorili ızgaralar için özel yağ kanalları ve fırın tepsisi bulunuyor. Tost makinesinin yapışmayan ızgara plakaları kolaylıkla çıkartılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

    Turunçgillerin en taze olduğu kış aylarında büyük önem kazanan C vitaminli meyve suları için pratik ve çok şık bir ürün olan Bosch MCP72GMB VitaStyle Citro narenciye sıkacağı ve son derece marifetli ve kullanışlı TFB4431V tost makinesi Bosch bayilerinde sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.