DOLAR 32,5047
EURO 34,6734
ALTIN 2480,35
BIST 9605,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TatildeKirala.com 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

    18.05.2020
    A+
    A-

    2018 yılında kurulan ve iki senede Türkiye’nin en büyük villa kiralama platformu haline gelen TatildeKirala.com, değerlemesini 5 kat artırarak 20 milyon TL değerleme ile yeni yatırım aldı. 

    Yeni nesil villa ve tekne kiralama platformu TatildeKirala.com değerlemesini iki sene içerisinde 5 kat arttırarak 20 milyon TL değerleme ile Sintek Grup şirketinden devam yatırımı aldı. Kurulduğu yıl 4 milyon TL değerleme ile yatırım alan kısa dönemli konaklama platformu “Tıkla, Hayalindeki Tatili Kirala!”’ mottosuyla günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanabilen yazlık ev, villa ve tekne gibi pek çok özenle seçilmiş tatil fırsatını tatilcilerle buluşturuyor.

    Yeni yatırım temassız tatil markalaşma çalışmalarını hızlandıracak
    TatildeKirala.com tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni yatırım; COVID-19 sonrası turizm sektöründe yaşanan şoka rağmen villa ve tekne kiralama pazarındaki ciddi talep artışından hareketle markalaşma süreçlerinin hızlandırılması ve iş ortaklarının artırılmasına yönelik çalışmaların dışında 3 yıldır kesintisiz bir şekilde geliştirilen teknolojik altyapılarının geliştirilmesi için 2020 ve 2021 yıllarında kullanılacak.

    Turizm sektörünün önde gelen oyuncularının da alternatif gelir modeli üretebilmek adına gözlerini çevirdiği villa kiralama alanında Türkiye’nin en büyük yerli platformu olmayı başaran platformun yöneticileri, turizm sektöründen birçok global ve yerli oyuncu ile de yakın temas halinde olduklarını ve bu sezon bitmeden önemli anlaşmalar yapabileceklerini aktardı.
    Salgına karşı tedbirler devreye sokuldu

    TatildeKirala.com, bu yaz tatil planı yapanlar için hızla adım atarak dezenfekte edilmiş villa seçeneklerini devreye aldı. Uzman ekipler tarafından villalarda uygulanan dezenfekte işlemlerinin ilanlara eklemesini sağlayan platform, tek kullanımlık havlu seçenekleri dahil olmak üzere birçok tedbir üzerinde çalışıyor. Mayıs ayıyla birlikte kiralanan tüm villaların detaylı dezenfekte edilen ilanlar arasından seçildiği belirtiliyor.

    Her yıl özellikle gurbetçi ve yabancıların tercihi olan kiralık villalar bu sene salgın nedeniyle arz fazlası vereceği için platform, ilan verenlerin yerli misafirler için fiyatlarında güncelleme yapmalarını sağlayarak çok daha ulaşılabilir hale getirdi.

    Öte yandan ilan verenleri bu zor dönemde ve sonrasında desteklemek için de adım atan TatildeKirala.com, salgınla birlikte tatilini iptal etmek isteyen misafirlerin önemli bir kısmını ikna ederek ilan verenlerin 2020 senesinde zor durumda kalmamasını sağlandı ve rezervasyonlar yerine ileri tarihlere taşıdı. Öte yandan ilan verenlerin satış yapması için reklam bütçeleri dönüşüm oranları düşmesine rağmen platform içerisinde kullanılmaya devam edildi ve bu sayede ilan verenlerin gelir kazanmasına destek olundu.

    Yerinde görülmüş ve onaylanmış 3.000 villa ve tekne ile Airbnb’ye rakip

    Geride bıraktığı 2 yılın ardından TatildeKirala.com, şu anda 1.000’e yakın iş ortağıyla Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinde bulunan yerinde görülmüş ve onaylanmış 3.000 villa ve tekneyi tatilcilerin beğenisine sunuyor. Tüm rezervasyon süreçlerini %100 para iadesi garantisiyle yöneten girişim, en çok talep gördüğü Antalya ve Muğla illerinde 1.000’in üzerinde seçenek sunabilen tek platform olarak global rakibi Airbnb’ye karşı ciddi bir rekabet gücü de yakaladığını belirtiyor. Tatildekirala.com’a üye olan kullanıcılar evlerini veya teknelerini birkaç dakika içerisinde ücretsiz bir şekilde listeleyip milyonlarca kullanıcıya kolaylıkla ulaştırabilirken, tatilciler ise listelenen binlerce ev veya tekneden bütçelerine uygun olanını seçip anında rezervasyon yapabiliyor.

    Kaş, Bodrum, Fethiye ilk 3’te

    Platformun verilerine göre en çok talep gelen iller İstanbul, Ankara ve İzmir olurken ilk 10’da Gaziantep ve Konya gibi Anadolu’dan pek çok şehir de yer alıyor. En çok talep gören bölgeler ise Kaş, Bodrum, Fethiye, Marmaris ve muhafazakâr ailelerin tercihi olan Kalkan gölgesi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.