DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatili bir bilene sor

    Tatili bir bilene sor
    17.04.2018
    A+
    A-

    “Dünyayı Bir Bilene Sor” mottosuyla düzenlediği turlarla seyahat trendlerini belirleyen Prontotour, 23 Nisan ve 1 Mayıs’ı tatil fırsatına çevirmek isteyenleri farklı coğrafyalara keşfe çıkarıyor.

    Lider tur operatörü Prontotour’un kısa sürede tatil planı yapmak isteyenler için hazırladığı turlarla 23 Nisan ve 1 Mayıs’ı tatil günleriyle birleştirecek olan gezginlere özel fırsatlar sunuyor. İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Balkanlar ve Yunanistan tercih edilebilecek yurt dışı rotalar olurken, yurt içinde GAP bölgesi, Kapadokya, Antalya, Eskişehir, Kars ve Karadeniz gezginlere alternatif oluyor.

    Baştan Başa İtalya

    Türkiye’deki tatilcilerin en çok tercih ettiği rota olan İtalya’nın önemli şehirlerini tek bir turla keşfetme imkanı sunan Prontotour; bunun yanı sıra Puglia bölgesi, Sicilya, Napoli, Amalfi gibi İtalya’nın diğer bölgelerine de özel turlar düzenliyor. Sicilya-Malta turlarıyla da İtalya’nın yanı sıra Akdeniz’in şirin adası Malta’yı keşfetme şansı sunan Prontotour’un İtalya turları 279€’dan başlıyor.

    İspanya’da Farklı Kültürlerin Dansı

    Kendine has kültürü, mimarisi, kadim tarihi ile İspanya, unutulmaz bir tatil vadediyor. Geçmişten günümüze farklı kültürlerin oluşturduğu muhteşem sentezi hala koruyabilen tarihi dokusu ile Madrid, Barselona, Valencia ve Bilbao hafızanızda silinmeyen izler bırakacak. Gezginler, Endülüs şehirlerinde tarihin izlerini sürerken Flamenko eşliğinde İspanyol ateşini iliklerinde hissediyor. Prontotour’un İspanya turları 299 €’dan başlıyor.

    Britanya Krallığı’nın İzinde

    Tarih ve kültürünün yanı sıra eşsiz doğası ile de dikkatleri çeken Britanya ülkeleri İngiltere ve İskoçya turu seyahat tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Müzeleri ve tarihi yapılarıyla kraliyetin başkenti Londra, Manchester, Cambridge ve İskoçya’nın görkemli şehirleri Glasgow, Edinburgh ziyaretçilerini büyülüyor. Eşsiz şehir manzarası sunan London Eye, pek çok ünlünün balmumu heykelinin bulunduğu Madame Tussauds Müzesi gibi mekanlar gezilirken Thames Nehri üzerinden tarihi Londra’nın görülebileceği tekne turu yapılabiliyor. Alışveriş tutkunları Londra’da yer alan dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapma imkanı da buluyor. Ayrıca dileyenler İskoçya’da viski tadım turuna da katılabiliyor. Prontotour’un İngiltere turları349 €’dan başlıyor.

    Avrupa’nın Romantik Köşesi Fransa

    Fransa’nın başkenti Paris, seyahat tutkunlarının Avrupa’daki uğrak noktaları arasında yer alıyor. Modadan sanata, kültürden mimariye kadar herkesin duygularına hitap etmeyi başaran, dünyanın en özel şehirlerinden biri gösteriliyor. Eşsiz sanat eserlerinin yer aldığı müzeleriyle Paris, tadı damağınızda kalacak tadımlarıyla Bordeaux, muhteşem mimarisiyle Lyon ve Marsilya ister tek tek ister paket halinde Prontotour ile gezilecek şehirleri oluşturuyor. Ünlü eğlence merkezi Disneyland, Paris’i özellikle çocuklu aileler için cazibe merkezi haline getiriyor. Prontotour’un Fransa turları 279 €’dan başlıyor.

    Tarih ve Gurme Lezzetler ile Balkanlar

    4-5 günlük tatil süresince hem kültür hem de coğrafya olarak yakın bir rota tercih etmek isteyenler, Balkanlar ve Yunanistan’ı seçebiliyor. Bu dönemde otobüslü Balkan turları da uygun fiyatlı ve çok seçenekli tercihler sunuyor. Mutfağı ve mimarisiyle hala Osmanlı izlerini taşıyan Balkanların muhteşem şehirleri Saraybosna, Belgrad, Üsküp, Ohrid, Zagreb, Budva ve Ljubljana misafirlerini büyülüyor. Prontotour Balkan turları 99 €’dan başlıyor.

    Avantajlı Gemi Turları

    Denizden vazgeçmeyip konforlu bir konaklama imkanı ile seyahate çıkmak isteyenler için 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerine denk gelen Batı Akdeniz turları ve 24 Nisan ile 1 Mayıs çıkışlı Yunan Adaları turları unutulmaz bir gemi tatili vaat ediyor. Bu tarihlerdeki gemi turları 359 €’dan başlıyor.

    Kalite Kültürümüzde Var

    Tatilini yurt içinde değerlendirmek isteyen gezginler için Prontotour’un “Kültür Turları” alternatif oluyor. 23 Nisan döneminde Kars, Karadeniz, Eğin (Erzincan) turları ve 1 Mayıs döneminde Eskişehir, GAP, Kapadokya bölgesi kültür turları Anadolu’yu keşfetmek isteyenleri bekliyor. Prontotour kültür turları 249TL’den başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.