DOLAR 32,4704
EURO 34,7983
ALTIN 2478,567
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası 2019’un ilk restoranını İstanbul Bağcılar Meydan’da açtı

    Tavuk Dünyası 2019’un ilk restoranını İstanbul Bağcılar Meydan’da açtı
    04.01.2019
    A+
    A-

    2019’un ‘ilk yeni restoranı’ olarak hizmete giren bu yeni şubesiyle birlikte

    Tavuk Dünyası, sadece İstanbul’da hizmet veren restoranlarının

    sayısını da 66’ya taşıdı.

    Ödüllü leziz tavuklarını, enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatası ile birlikte kocaman doyurucu tabaklarda, ulaşılabilir fiyatlarla ve konforlu bir restoran atmosferinde konuklarına sunan Tavuk Dünyası yeni seneyi, 2019’un ilk yatırımı olarak Bağcılar’da kapılarını konuklarına açan restoranıyla karşıladı.

    Semtin en sosyal yerlerinden olan Bağcılar Meydan üzerinde hizmete başlayan bu yeni restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, AVM’ler dışında cadde şubeleri olarak hizmet veren restoranlarına da bir yenisini eklemiş oldu.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, 2019’un ilk yatırımı olarak hizmete başlayan restoranlarıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin doğusundan batısına kadar farklı onlarca şehirde, 2018 yılı boyunca, hatta senenin son günü de dahil olmak üzere; yatırımlarımızı kesintisiz şekilde sürdürdük. Bu çalışmalarımızla lezzet noktaları haritamız yıl sonu itibarıyla 43 şehirde 177 restoran olarak şekillendi. 2019’a ise yepyeni yatırım hedefleri ve yılın hemen ilk günlerinde İstanbul’da açtığımız bu cadde restoranımızla ‘merhaba’ demenin heyecanını yaşıyoruz. Bağcılar Meydan’da kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya başlayan bu restoranımızla İstanbul’daki cadde şubelerimizin sayısını ise 11’eçıkardık. Yepyeni açılışlarımızla 2019’da da yine adımızı sıkça duyuracak ve çok daha fazla sayıda konuğumuzu ödüllü lezzetlerimizle buluşturacağız.”

    Tavuk Dünyası hizmete giren bu yeni restoranıyla birlikte ise İstanbul’da toplam 66 şubeye ulaşmış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.