DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası yeni restoranıyla şimdi de Manisa’da

    Tavuk Dünyası yeni restoranıyla şimdi de Manisa’da
    02.11.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, Manisa’daki ilk şubesini Forum Magnesia AVM’de açtı.

    Bu yeni şubesiyle birlikte Tavuk Dünyası konuklarını Türkiye’nin 44 ilinde sayıları 169’e ulaşan şık ve konforlu restoranlarında ağırlamayı sürdürüyor.

    Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, daha önce restoranının bulunmadığı şehirlerde açtığı şubeleriyle lezzet noktaları haritasını genişletmeyi sürdürüyor.

    Tavuk Dünyası, Manisalı konuklarını zengin mönüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetleriyle buluşturmak üzere Manisa’daki ilk restoranını, Manisa’nın ilk AVM’si de olan Forum Magnesia’da hizmete açtı. Böylece Tavuk Dünyası, Manisalı misafirlerini de şık ve keyifli bir restoran atmosferinde, ödüllü ve birbirinden lezzetli ürünleriyle ağırlamaya başladı. Açılan bu yeni şubesiyle birlikte Tavuk Dünyası Ege Bölgesi’nin 5 farklı ilinde 13 restorana ulaştı.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, 2018’in son çeyreğiyle birlikte bu yılın hedefleri kapsamında yeni şubeler açmayı aralıksız şekilde sürdürdüklerini ifade ederek; “Türkiye’nin farklı birçok şehrinden markamıza gelen yatırım talepleriyle birlikte her geçen gün daha çok şehirde daha fazla konuğu ağırlıyoruz. Ege Bölgesi bizler için önemli bölgelerin başında geliyor ve bu bölgedeki büyümemizi açtığımız yeni şubelerle sürdürüyoruz. Bu kapsamda, bugün hizmete giren Manisa’daki ilk restoranımızla birlikte, yılın başından bu yana 5 ili daha lezzet noktaları haritamıza ekledik. Şık ve konforlu bir restoran atmosferinde ödüllü lezzetlerimizi şimdi de Manisalı konuklarımızla buluşturmaktan dolayı büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Yepyeni yatırımlarla gerek Ege Bölgesi gerekse de Türkiye’nin diğer illerinde daha fazla lezzet severi ağırlamak üzere yeni şubeler açmayı sürdüreceğiz” diye açıkladı.

    Tavuk Dünyası, Manisa Forum Magnesia’da kapılarını konuklarına açan yeni şubesiyle birlikte Türkiye’deki toplam restoran sayısını ise 44 ilde 169’e çıkarmış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.