DOLAR 32,5838
EURO 34,8221
ALTIN 2412,011
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’ndan Ramazan’a yakışan yepyeni lezzet keşfi: Zahterli Anadolu Lezzeti

    Tavuk Dünyası’ndan Ramazan’a yakışan yepyeni lezzet keşfi: Zahterli Anadolu Lezzeti
    11.05.2018
    A+
    A-

     

    Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, Ramazan’ı ünlü şef Ömür Akkor ile birlikte geliştirdiği yepyeni ürünü ‘Zahterli Anadolu Lezzeti’ ile karşılıyor.

    Akılalmaz lezzetleri ve farklı konseptiyle gönüllerde taht kuran ve 6 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’de 37 şehirde 155 restorana ulaşan Tavuk Dünyası, yeni lezzet keşiflerinde bulunmaya ara vermiyor.

    Tavuk Dünyası, leziz tavuklar, enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatasından oluşan doyurucu tabaklarına akılalmaz bir yeni lezzeti, bu kez Coca-Cola ile birlikte Ramazan ayı için ekliyor.

    Tavuk Dünyası şeflerinin Anadolu’nun dillere destan lezzetlerinden ilham alarak ünlü şef Ömür Akkor ile birlikte geliştirdiği yepyeni lezzet keşfi olan Anadolu Lezzeti, Ramazan Ayı’nın ilk iftarıyla birlikte konukların beğenisine sunuluyor.

    On Bir Ayın Sultanı’na özel bir Lezzet Keşfi: ‘Anadolu Lezzeti’

    ‘Anadolu Lezzeti’ ana lezzetini Anadolu mutfağının vazgeçilmez baharatlarından olan; hoş kokusu, güzel rengi ve tadıyla yemeklere bambaşka bir lezzet veren Zahter’den alıyor.

    Tavuk Dünyası’nın bu yepyeni lezzet keşfi, kekik, kimyon ve közlenmiş biber gibi farklı baharatlarla 12-14 saat marine edilmiş enfes tavuk parçalarının; reçetesi Tavuk Dünyası şeflerinde saklı olan ve Zahter içeren çok özel bir sosla harmanlanmasıyla hazırlanıyor.

    Tavuk Dünyası’nın On Bir Ayın Sultanı’na özel bu yepyeni lezzet keşfi; Ramazan ayı boyunca İftar Menüsü’nün de yıldız lezzeti olarak konuklarla buluşacak.

    Bu yılki İftar Menüsü’nde Tavuk Dünyası’nın doyurucu tabaklarında, enfes makarna ve Akdeniz salatası ile servis edilen Anadolu Lezzeti, Ramazan’ın vazgeçilmezi Coca-Cola ile tamamlanıyor. Ayrıca menüde Anadolu mutfağının olmazsa olmazı mercimek çorbası ve Tavuk Dünyası’nın en sevilen tatlılardan fındıklı fırın sütlaç da yer alıyor.

    Basın mensupları ‘Anadolu Lezzeti’ ile Şef Ömür Akkor’un mutfak atölyesinde tanıştılar

    Tavuk Dünyası Kanyon Intema Mutfak’ta düzenlediği ve Şef Ömür Akkor’un ev sahipliğinde gerçekleştirdiği bir mutfak atölyesinde ise İftar Menüsü’nde yer alan ürünleri, konuk edilen basın mensuplarıyla birlikte hazırladı.

    Atölyeye katılan gazeteciler, Şef Ömür Akkor’un yönlendirmeleriyle, özellikle Ramazan sofralarının vazgeçilmez başlangıcı olan mercimek çorbayı, Tavuk Dünyası’nın yepyeni lezzet keşfi ‘Anadolu Lezzeti’ ve yine Tavuk Dünyası’nın en sevilen lezzetlerinden olan enfes soslu makarnasını birlikte hazırladılar. Şef Ömür Akkor’un lezzet tüyolarını da paylaştığı atölyenin sonunda katılımcılar, kendi elleriyle hazırladıkları yemekleri, yanında buz gibi Coca-Cola* ile birlikte tattılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.