DOLAR 32,5314
EURO 34,9182
ALTIN 2438,987
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’nın Ankara’daki restoran sayısı 10’a ulaştı

    Tavuk Dünyası’nın Ankara’daki restoran sayısı 10’a ulaştı
    22.06.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, Ankara KentPark AVM’de açtığı yepyeni restoranıyla artık Ankaralı konuklarını 10 farklı lezzet noktasında ağırlıyor

    Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Ankara’daki şubelerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

    Tavuk Dünyası, yepyeni restoranını ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatmak üzere alışveriş, yaşam ve iş merkezi konseptiyle konuklarını ağırlayan KentPark AVM’dehizmete açtı.

    KentPark AVM’de kapılarını Ankaralı konuklarına açan bu yeni restoranla birlikte Tavuk Dünyası Ankara’daki şubelerinin sayısını da 10’a çıkardı.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan MumcuAnkaralı lezzet severler kadar Ankaralı yatırımcıların da markalarına olan ilgi ve güveninden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “KentPark AVM’de hizmete giren şubemizle birlikte konuklarımızı yeni bir restoranımızda daha ağırlamaya başladık. Ankaralı lezzet severleri şehrin farklı birçok bölgesinde yer alan keyifli ve konforlu restoran ortamımızda ödüllü ürünlerimizle misafir ediyor olmak bizler için gerçekten heyecan verici. Ayrıca Ankara’da açtığımız bu yeni restoranımızla birlikte Ankara’da 10. şubemizi de açmış olduk. Ankara, ulaştığı bu restoran sayısıyla İstanbul ve Antalya’dan sonra en çok lezzet noktamızın yer aldığı 3. şehir oldu” dedi.

    2012 yılında girdiği pazarda Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarıyla aralıksız büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, 2018’in başından bu yana açtığı yeni şubelerle birlikte, Türkiye’de 38 şehirde 159 restorana ulaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.