DOLAR 32,5561
EURO 34,8468
ALTIN 2427,658
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’nın hem ödüllü hem de en favori lezzeti: Kekiklim

    Tavuk Dünyası’nın hem ödüllü hem de en favori lezzeti: Kekiklim
    08.03.2018
    A+
    A-

    Özgün konsepti ve sunduğu akılalmaz lezzetleriyle dikkat çeken Tavuk Dünyası’nın kekiğin mis gibi kokusunu sofralara taşıyan ürünü Kekiklim, lezzet severlerin mönüdeki bir numaralı tercihi…

    Mis gibi kekik kokusu size de doğanın en güzel yerindeymişsiniz hissini yaşatmıyor mu?

    Tavuk Dünyası’nın usta şeflerinin leziz tavuklar ve çok özel bir tarifle hazırladığı Kekiklim,lezzet severlere işte tam da bu deneyimi yaşatıyor. Bu özelliğiyle Kekiklim, aynı zamanda tüm Tavuk Dünyası menüsünde lezzet tutkunlarının en favori ürünü konumunda.

    Kekiğin mis gibi kokusunu taşıyan çok özel bir tarif!

    Kekiklim, reçetesi Tavuk Dünyası’nın şeflerinde saklı farklı baharatlarla 12-14 saat marine edilmiş enfes tavuk parçalarının; yurdumuzun eşsiz doğasında yetişen bilya kekiği içeren çok özel bir sosla harmanlanmasıyla hazırlanıyor.

    Üzerine eklenen kaşar peyniri ve kremayla enfes bir lezzete dönüşen Kekiklim, menüye girdiği ilk günden bu yana lezzet tutkunlarının gönlünde taht kurmayı başardı ve belli dönemlerde yenilenen Tavuk Dünyası mönüsünde zirvedeki konumunu hep sürdürmeyi başarıyor.

    Kekiklim akılalmaz lezzetinin kalitesini aynı zamanda uluslararası platformda da kanıtlamış bir ürün. Eşsiz kekik kokusunu taşıyan Kekiklim ürünü, 2016 ve 2017’de Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nden 5 farklı kategoride toplam ortalamada yüzde 90 ve üzeri puan alarak ‘sıra dışı’ kabul edildi ve ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

    Lezzet severler, Kekiklim’in sunduğu bu eşsiz deneyimi Tavuk Dünyası’nın 36 ilde hizmet veren 145 restoranında yaşayabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.