DOLAR 32,509
EURO 34,7838
ALTIN 2424,752
BIST 9710,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo Cafissimo kahve makinelerinde büyük kampanya

    Tchibo Cafissimo kahve makinelerinde büyük kampanya
    04.12.2018
    A+
    A-

    Kahve uzmanı Tchibo’nun sunduğu Cafissimo kahve makinelerinin üç ayrı modelinde kaçırılmayacak bir kampanya başladı. Cafissimo’nun Classic, Pure, Latte modellerini kapsayan ve 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya kapsamında 440 TL’ye varan büyük indirimler uygulanıyor. Fonksiyonelliğin ve pratikliğin mükemmel bir buluşması olan Cafissimo kahve makineleri ile espresso, caffè crema, filtre kahve gibi farklı lezzetler tek tuşa basarak kolaylıkla hazırlanabiliyor.

    Tchibo, kahve severlerin hayallerindeki kahve makinesine ulaşmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Tchibo’nun ofiste veya evde, günün her anında mükemmel kahvenin tadını çıkarmak isteyenler için sunduğu Cafissimo kapsüllü kahve makinelerinde kaçırılmayacak bir kampanya başladı. Kahve severlerin 31 Aralık’a kadar yararlanabildiği kampanya, Cafissimo’nun Classic, Pure ve Latte modellerinde uygulanıyor.

    440 TL’ye varan indirimler…

    Şık tasarımıyla dikkat çeken Cafissimo Classic ile tek bir dokunuşla mükemmel espresso, caffè crema ve filtre kahve hazırlanabiliyor. Üstelik süt köpürtücüsü sayesinde cappuccino ve latte macchiato hazırlamak daha kolay hale geliyor. Cafissimo ailesinin Classic modeli, 1.199 TL yerine 759 TL’ye kahve severlerin beğenisine sunuluyor.

    Benzersiz kahve lezzetini Tchibo kalitesiyle sunan Cafissimo Pure ile espresso’dan caffè crema’ya ve filtre kahveye kadar farklı lezzetler hazırlanabiliyor. Çıkarılabilir damlama tepsisi sayesinde büyük boy kupalara ve bardaklara uygun olan Cafissimo Pure’u, kampanya sayesinde 849 TL yerine 619 TL’ye almak mümkün.

    Cafissimo ailesinin yeni üyesi Cafissimo Latte, tam otomatik sistemiyle cappuccino, latte macchiato gibi kahve çeşitlerini tek dokunuşla hazırlamayı sağlıyor. Mükemmel süt köpüğü yapan kahve makinesinin süt tankı buzdolabında saklamak üzere çıkarılabiliyor. Kahve severlerin favori ürünü olan Cafissimo Latte, 1.599 TL yerine 1.139 TL’ye sunuluyor.

    Enerji tasarrufu avantajı

    Hızlı ısınan, enerji tasarrufu için otomatik kapanan ve kolayca temizlenebilen Cafissimo kahve makinelerinin indirimli modelleri; tchibo’nun internet mağazasında, Tchibo mağazalarında, Migros, Macrocenter ve Arçelik mağazalarında kahve severlerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.