DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile bahçede keyif zamanı

    Tchibo ile bahçede keyif zamanı
    04.07.2019
    A+
    A-

     

    Yaz aylarında daha fazla vakit geçirilen bahçe ve teraslarda, konfor öncelikli hale geliyor. Seçeceğiniz bahçe mobilyaları ise konforunuzu tamamlamaya ve evinizin rahatlığını bahçelerinize taşımaya imkan tanıyor. Tchibo’nun şık ve rahat mobilyaları bahçenizi daha keyifli bir hale getirmenize yardımcı olacak.

     

    Yaz döneminde evlerin huzur köşesi haline gelen bahçelerde ve teraslarda, sevdiğiniz bir kitabı okumak ya da kahvenizi yudumlamak ayrı bir zevk haline gelebiliyor. Ev rahatlığı veren mobilyalar ise pratik kullanım özellikleriyle bahçe ve teraslarda geçirilen zamanı daha da keyifli kılıyor. Tchibo, bahçelerini düzenlemek isteyenlere ya da teraslarında farklılık yaratmak isteyenlere modern tasarımlı ve kullanışlı birçok alternatif sunuyor.

     

    Yaz aylarının tadını çıkarın

    Gri vintage görünümüyle hoş bir ambiyansa sahip olan Katlanabilen Bahçe Sandalyesi, kolçaklarıyla dışarıda rahat etmenize yardımcı olacak. Akasya ahşabından üretilen sandalyenin su geçirmez özelliği de bulunuyor. Teras ve bahçelerinizde açık havanın tadını çıkaracağınız Ayak Puflu Rahat Koltuk ise ergonomik uzanma formuyla dinlemenizi garanti ediyor. Masif akasya ahşabından üretilen koltuğun ayrı ayak pufuna ayaklarınızı uzatabilir, yaz aylarının keyfini sürebilirsiniz.

     

    Geniş bahçeler için

    Geniş bir bahçeye sahipseniz ve de sıklıkla misafir ağırlıyorsanız, bahçe bankları bu alanı en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayacak. Hafif eğimli sırt bölümü sayesinde yüksek oturma konforu sunan ve 3 kişilik yer sunan Bahçe Bankı, yukarı açılan sehpası ile de içecekler ve atıştırmalıklar için de alan sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.