DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile hava koşullarına aldırmadan spor yapmanın keyfini çıkarın

    Tchibo ile hava koşullarına aldırmadan spor yapmanın keyfini çıkarın
    18.11.2019
    A+
    A-

    Sonbaharın değişken hava koşulları, erkenden kararan hava gibi nedenler dışarıda özgürce spor yapmanıza engel değil. Tchibo’un “Şimdi Harekete Geç” temasıyla sunduğu fonksiyonel ürünler, sonbaharın tüm hava şartlarına meydan okuyan teknik özelliklere sahip. Koleksiyonda; rahat kesimli termal pantolonlar, spor taytlar, termal montlar ve tişörtlerin yanı sıra karanlıkta bile özgürce spor yapmayı sağlayan reflektör detaylı aksesuarlar ve LED Alın Lambası gibi fonksiyonel ürünler yer alıyor.

     

    Rüzgara karşı dayanıklı, su geçirmez ve reflektör detaylı ürünlerle sonbaharın değişken hava koşullarında da harekete geçmek için hazırsınız. Fonksiyonel ürünleriyle bilinen Tchibo’nun “Şimdi Harekete Geç” teması altında müşterileriyle buluşturduğu ürünler; yağmur, rüzgâr, soğuk ve karanlık gibi spor yapmanın önüne geçebilecek tüm engelleri kaldırıyor. Tchibo’nun hem fonksiyonel hem de şık spor kıyafetleri; akıllı termal teknolojisi, reflektör detayları, su ve rüzgar geçirmeyen yapıları sayesinde olumsuz hava şartlarında da sporseverlere eşlik ediyor.

     

    Dışarıda özgürce hareket etmenin keyfini çıkarın

    Koleksiyonda erkekler için; sıcak tutan rahat kesimli fonksiyonel termal montlar, pantolonlar ve uzun kollu tişörtler, rüzgâr korumalı koşu montları ve kapüşonlu örgü polar montlar öne çıkıyor. Kadınlar da sonbaharda dışarıda spor yapmanın keyfini hem konforlu hem de şık ürünlerle çıkaracak. Termal koşu taytları, spor taytlar, fonksiyonel spor montları, rüzgâr korumalı koşu montları, kapüşonlu sweatshirtleri, spor büstiyerler, mikro polar montlar ve hibrit softshell mont kadın spor ürünlerinden sadece bazıları… Ayrıca polar boyunluk, termal bere ve destekli spor çorapları gibi sıcak tutacak ürünler de dikkat çekiyor.

     

    Fonksiyonel aksesuarlar ile karanlıktan korkmayın

    Tchibo’nun “Şimdi Harekete Geç” temasıyla sunduğu ürünler arasında akıllı ve fonksiyonel aksesuarlar da öne çıkıyor. 3 ışık kademeli LED alın lambası, gece koşan ya da bisiklete binen sporseverlerin karanlıkta önünü görebilmesini sağlıyor. Yine gece spor yapanların karanlıkta daha iyi görünürlük kazanmaları için taytlarda, pantolonlarda, yelek, sırt çantası ve montlarda reflektör detaylar dikkat çekiyor. Dokunmatik rüzgâr korumalı eldiven ile dokunmatik ekrana sahip akıllı mobil cihazlar rahatlıkla kullanılabiliyor. LED mıknatıslı ışıklar pratik bir şekilde kıyafetinize takılarak karanlıkta fark edilmenizi kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.