DOLAR 32,5715
EURO 34,9514
ALTIN 2426,103
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile italyan lezzetlerini mutfağınıza taşıyın

    30.07.2019
    A+
    A-

    Bu yaz mutfaklarda italyan rüzgarı esiyor. Tchibo’nun yeni “Mutfağınızda İtalyan Esintisi” Koleksiyonu ile makarnadan pizzaya herkesin favorisi İtalyan lezzetlerini evinizde kolayca hazırlayabilecek ve sevdiklerinize yeni lezzetler sunmak için sabırsızlanacaksınız.

     

     

    Tchibo, yazın keyifli ve kalabalık sofralarına İtalyan pizza ve makarnaları ile lezzet katmak isteyenler için “Mutfağınızda İtalyan Lezzeti” Koleksiyonunu hazırladı. Koleksiyonda yer alan ürünlerle mutfağınızı bir İtalyan mutfağına dönüştürebilir, kolayca hazırlayacağınız lezzetli pizza ve makarnalarla sevdiklerinizi mutlu edecek sunumlar yapabilirsiniz.

     

    İtalyan şeflerle yarışın

    Tchibo’nun “Mutfağınızda İtalyan Esintisi” Koleksiyonunda pizza hamurlarınıza şekil vermenizi kolaylaştıracak Hamur Şekillendirici’nden Pizza ve Makarna Kesici’ye, pratik Parmesan Peyniri Rende’sinden kendi kendine soğutma özelliği olan Terakota Şişe Soğutucu ve yine teracotanın doğallığını servislerinize de yansıtacağınız Teracota Fırın Kalıpları’na kadar, pek çok mutfak yardımcı ürünü bulunuyor. Koleksiyonda öne çıkan Paslanmaz Çelik Makarna Makinesi ile evde hazırladığınız makarna hamurunu spagetti formuna getirebilir, Süzgeç Fonksiyonlu Kase ile pizza ya da makarnalarınızın yanında servis edeceğiniz salataları pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Geri dönüştürülmüş camla yapılan Yay Kilitli Cam Şişe ile içecek servislerinize şık bir görünüm katabilir; dökme alüminyumdan, askı kancalı Narenciye Sıkacağı ile de değişik meyveleri kolayca sıkarak leziz ve sağlıklı karışımlara imza atabilirsiniz.

     

    Ayrıca bu hafta;

    Resim“Marin Tarzını Keşfedin” Koleksiyonu”nda Akdeniz tarzını yansıtan Marin temalı ürünler de yer alıyor.  Deniz renklerini ve ferahlığını evinize taşıyacak paspaslar, fotoğraf çerçeveleri, uyku setleri, minderler, kapı kancaları ve sofra dekorasyonunuzu renklendirecek tabak ve servisler koleksiyonda öne çıkan ürünler arasında… Ayrıca koleksiyonda yer alan Fotoğraf Perdesi de dekorasyonunuzu tamamlayarak özel anlarınızı sergilemeniz için şık bir alternatif sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.