DOLAR 32,5089
EURO 34,8256
ALTIN 2489,624
BIST 9548,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile kahveye doyamayacağınız Istanbul Coffee Festival başlıyor

    15.09.2019
    A+
    A-

    Tchibo, bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Istanbul Coffee Festival’de gerçek kahve lezzetini kahve tutkunlarıyla buluşturacak. 19-22 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta yapılacak olan festivalde Tchibo, kahveyi premium tatta içmeyi sevenlerin markası Davidoff’un kahve çeşitlerinin yanı sıra en beğenilen kahvelerini ve “Kahve Aşkı Koleksiyonu”nu da ziyaretçilerle buluşturacak. Ayrıca “Davidoff Café ile filtre kahve demleme teknikleri” workshopu da gerçekleşecek.

     

    En iyi kahve çeşitlerini ana vatanlarındaki topraklardan zamanında ve özenle seçerek, kahve tutkunlarını gerçek kahve lezzetiyle buluşturan Tchibo, Istanbul Coffee Festival’deki konsept standında kahve severleri ağırlayacak. 19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde Doğu Afrika ve Latin Amerika’dan özenle seçilen, en kaliteli Arabica kahve çekirdekleriyle üretilmiş Davidoff Café çeşitlerini deneyimleme imkanı sunan Tchibo, “Kahve Aşkı Koleksiyonu” için tasarladığı telefon kapağı, defter, fincan, tişört ve termos gibi kahve temalı ürünlerini de sergileyecek.

     

    Filtre kahve demlemenin inceliklerini Master Barista Kağan Giritli anlatacak

    Festivalde Tchibo’nun deneyimli baristaları tarafından hazırlanacak olan kahveler, ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, 21 Eylül Cumartesi günü, 11.00-11.45 saatleri arasında, Tchibo Master Barista Kağan Giritli de bir workshop düzenleyerek, Davidoff Café ile filtre kahve demleme tekniklerini festival katılımcılarıyla paylaşacak.

    ImageTchibo İstanbul’dan sonra 27-29 Eylül tarihleri arasında Ankara Bilkent’te ve 11-13 Ekim tarihleri arasında da İzmir Arena’da Kahve Festivallerine katılarak, benzersiz kahve deneyimini yüzlerce kahve severle paylaşacak.

      

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.