DOLAR 32,5088
EURO 34,9418
ALTIN 2434,308
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile sıcak ve şık bir kışa merhaba

    Tchibo ile sıcak ve şık bir kışa merhaba
    30.11.2019
    A+
    A-

    Tchibo, kış aylarını tarzınızı konuşturacak yepyeni ürünlerle karşılıyor. Sizi hem sıcak tutacak hem de şık ve konforlu görünümünüzü yansıtacak koleksiyonda göz alıcı desenleriyle şık ve rahat elbiseler, fitilli ve fırfır detaylı etekler, kadife ve pileli dokusuyla şık bluzlar yer alıyor. Hem günlük hem de özel günlerde giyebileceğiniz birçok kıyafet ve aksesuar Tarzın Konuşsun x Kış Koleksiyonunda sizleri bekliyor. 

    Tchibo, Tarzın Konuşsun x Kış Koleksiyonu ile sizi hem sıcak tutacak, hem de havalı bir görünüme kavuşturacak rahat, şık ve konforlu giyim ürünleri sunuyor. Sezonun trendi kadife parçalardan desenli bluzlara, rahat elbiselerden eteklere, birbiriyle kombinleyebileceğiniz birçok farklı parçadan oluşan yeni koleksiyon Tchibo mağazalarında sizi bekliyor.

    Bu kışın favori elbiseleri Tchibo’da!

    Yaz kış ayrı sevilen ve rahatlığıyla vazgeçilmezimiz olan elbiseler bu kış da çok popüler… Tchibo’nun Tarzın Konuşsun temalı yeni ürünleri arasında ofisten akşam yapılan organizasyonlara, hafta sonundan özel günlere, her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz elbise modelleri yer alıyor. Anvelop’tan kuşaklı midi elbiselere, desenleriyle göz alan elbiselerden yaka detayıyla dikkat çeken rahat elbiselere, farklı model ve kesimleri buluşturan koleksiyonda herkesin zevkine göre bir elbise bulmak çok kolay.

    Kombinle ve çık!

    Modanın yıllardır vazgeçilmezi olan kadife detaylar, fırfırlar, pileler Tchibo’nun yeni koleksiyonunda kendine yer buluyor. Volanlı, kadife, kolları pileli veya baskılı bluzlar; fırfırlı veya fitilli eteklerle ya da hem boru hem de dar paça pantolonlarla rahatlıkla kombinleniyor. Bu sezonun gözdesi fitiller, bluzlardan eteklere her detayda kendini gösteriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.