DOLAR 32,5043
EURO 34,706
ALTIN 2492,899
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile yaz modası hem şık hem rahat

    Tchibo ile yaz modası hem şık hem rahat
    15.05.2019
    A+
    A-

    Tchibo Türkiye’nin, sıcak yaz günlerinin enerjisinden ilham alarak hazırladığı “Yaz Modası Koleksiyonu” puantiyeli elbiselerden, dantel bluzlara; çizgili pantolonlardan, şık tişörtlere kadar birçok kullanışlı ve şık seçenekle yaz coşkusunu kıyafetlerinize yansıtmanızı sağlayacak.

     

    Tchibo, kahve alanındaki uzmanlığını moda alanında da konuşturuyor. Tchibo Türkiye tarafından, iddialı renklerin mevsimi olan yazın enerjisinden ilham alınarak hazırlanan Yaz Modası Koleksiyonu dolabınıza yeni bir soluk getirecek. Canlı renkler ve desenlerin kullanıldığı bu koleksiyon ile bu yaz tarzınız konuşacak. Turuncu tonlarının siyah ve beyaz ile kombinlenerek göz doldurduğu koleksiyonda her türlü yaz aktivitesine uygun parçalar öne çıkıyor. Koleksiyonda, sezonun trendi puantiye ve gündemini hala koruyan leopar deseni, elbise ve tuniklerde yeniden hayat buluyor.

     

    Hem şık hem rahat

    Yaz aylarının sıcak günlerinde hem rahat hem de şık bir görünüm elde etmek mümkün. Tchibo, Yaz Modası Koleksiyonunda yer alan bol pantolonlar ve baskılı tişörtler tam da bu amaca hizmet ediyor. Koleksiyonda leopar desenlerin cazibesinden saten ve pileli eteklerin sadeliğine, puantiyeli elbiselerin coşkusundan dantel bluzların şıklığına; yaz modasının tüm detayları yer alıyor.

     

    Bırakın tarzınız konuşsun

    Yazın coşkusunu yansıtan renk seçenekleriyle de göz dolduran koleksiyonda aynı zamanda şıklığınızı tamamlayacak parçalar da yer alıyor. Her mevsim en kullanışlı aksesuarlardan biri olan fularlar; leopar ve farklı desen alternatifleriyle görüşünüzün ruhunu tamamlayacak. Tek parça kıyafetlerin de unutulmadığı koleksiyondaki desenli tulum şıklığından ödün vermeyenlerin favorisi olacak.

     

    Tchibo’nun yeni “Yaz Modası” koleksiyonu, 15 Mayıs tarihi itibariyle www.tchibo.com.tr internet mağazasında, Tchibo mağazalarında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında moda severlerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.