DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile yeni yıla sağlıklı ve zinde başlangıçlar

    Tchibo ile yeni yıla sağlıklı ve zinde başlangıçlar
    06.01.2020
    A+
    A-

    Yeni yıl hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için en ideal zamandır. Bu yıla kendinizi biraz şımartarak başlamaya ne dersiniz? Soğuğu dışarıda bırakıp sağlığınıza odaklanın.  Bakım, masaj, size iyi gelecek her şey Tchibo’nun “Yeni Yıla Sağlıklı Başlangıç” temalı ürünlerinde sizi bekliyor.

     

    Yumuşacık ev kıyafetleri, rahatlatıcı ve fonksiyonel egzersiz ve masaj aletleriyle, kendinizi iyi hissettirecek tüm çözümler Tchibo’nun “Yeni Yıla Sağlıklı Başlangıç” teması altında bir araya geliyor. Hem içinizi hem dışınızı ısıtacak, rahatlatacak, ruhunuzu dinlendirecek ve vücudunuzu canlandıracak birbirinden fonksiyonel ve şık tasarımlı ürünler Tchibo’da meraklılarını bekliyor.

     

    Şimdi rahatlama zamanı

    Günün hatta geride bıraktığımız yılın stresini ve yükünü geride bırakıp evde biraz rahatlamaya vakit ayırmak, kendiniz için yapabileceğiniz ilk şey olsun. Tchibo’nun lavanta, tatlı nane, biberiye ve okaliptüs kokulu, yıkanabilir ve çıkartılabilir peluş kılıflı Dolgulu Isıtıcı Yastığı sizi rahatlatmaya hazır. 4 ısı kademeli Elektrikli Isıtıcı Yastık, Elektrikli Isıtıcı Sırt Yastığı, ayaklarınızı yumuşacık ve sıcacık tutacak Isıtıcı Dolgulu Ev Çorabı ve Mini Sıcak Su Torbası evde kendinizi rahat ve konforlu hissetmenize yol açacak.  Ayrıca, çok yönlü bir rahatlama için manyetik dalgalardan faydalanabilir ve Mıknatıslı Stres Bilekliği, Tabanlık gibi ürünlerle mıknatıs etkisini gün boyu üzerinizde taşıyabilirsiniz.

     

    Ruhunuzu dinlendirin

    Siz rahatlarken ruhunuz da dinlensin. Tchibo’nun “Yeni Yıla Sağlıklı Başlangıç” teması altında yer alan Peluş Boyun Yastığı ağırlığı nedeniyle her hareketinize uyum sağlıyor. Tchibo’nun doğa dostu ürünlerinden, organik pamuklu Polar Eşofman Takımı’nı gün boyu üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Vücudunuzun sağlıklı ve dik durmasını destekleyen Peluş Kılıflı Oturma Yastığı’nı sadece evde değil işyerinde de kullanabilir; baykuş görünümündeki sevimli Titreşimli Masaj Yastığı ile kendinizi şımartabilirsiniz. Giyilebilir Battaniye, el, diz ve ayaklar için Bandaj, sıcaklığı hissedeceğiniz yumuşacık çoraplar ve Peluş Sabahlık da aynı tema altında yer alan ürünlerden birkaçı…

     

    Biraz da kendinizi şımartın

    Bakım, masaj ve kendini konforlu hissetme zamanı… Tchibo’nun “Yeni Yıla Sağlıklı Başlangıç” temalı ürünlerinden Pedikür Çorabı hem yorgun ayaklarınızı dinlendirecek hem de ayaklarınız oje sürerken üşümeyecek! Çekerek uzatılabilen Teleskopik Sırt Kaşıyıcı, cilt için peeling efektli Duş ve Masaj Fırçası, çıkarılabilen ayna detaylı LED’li Makyaj Aynası, Taşınabilir Masaj Matı ve Mini Masaj Cihazı ise koleksiyonda yer alan diğer ürünlerden… Yüzde 100 pamuklu kılıfı çıkarılıp yıkanabilen Meditasyon Yastığı ile ruhunuzu dinlendirip; boyun, omurga bölgelerindeki bağları ve kasları 2’si 1 Arada Masaj Rulosu ile evde kolayca güçlendirebilirsiniz. Daha sonra ise kasları ve eklemleri gevşetmek için Masaj Çubuğu ile rahatlamanın keyfini çıkarın.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.