DOLAR 32,5576
EURO 34,6886
ALTIN 2492,745
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo, Istanbul Coffee Festival ziyaretçilerinin kahve keyfine eşlik edecek

    Tchibo, Istanbul Coffee Festival ziyaretçilerinin kahve keyfine eşlik edecek
    18.09.2018
    A+
    A-

    Tchibo, 20-21-22-23 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta beşinci kez düzenlenecek olan Istanbul Coffee Festival’da bir kez daha kahve tutkunları ile buluşacak. Festival ziyaretçileri ile en beğenilen kahve ürünlerini buluşturacak olan Tchibo, standında konuk edeceği kişilere özel hediyeler kazanma fırsatı da sunacak. Ayrıca Youtube kanalı, televizyon programları ve köşe yazılarını pek çok kişinin takip ettiği İdil Yazar da, Tchibo standında festival ziyaretçileri ile bir araya gelecek.

    Her damak zevkine uygun kahve seçenekleri ve kahve makineleri ile birlikte müşterilerini, hayatlarının her anında kahve ile buluşturan Tchibo, bir kez daha Istanbul Coffee Festival ziyaretçilerinin kahve keyfine eşlik edecek.

    Tchibo’dan lezzetli kahve sunumları ve workshop 

    Istanbul Coffee Festival’da yer alacak standında hem kahvelerini hem de kahve makineleri ve aksesuarlarını tanıtacak olan Tchibo, aynı zamanda standında ikram edilecek olan gerçek kahve lezzetiyle, kahve severlerle buluşacak.

    Tchibo’nun deneyimli baristaları tarafından stand içerisinde hazırlanacak olan kahveler, ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, 22 Eylül Cumartesi günü, 13.00-13.45 saatleri arasında, ünlü Youtuber İdil Yazar ile “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri” başlıklı workshop düzenlenecek.

    Kahve uzmanı Tchibo, tüm kahve tutkunlarını Istanbul Coffee Festival’da kurulacak olan standına ve benzersiz bir kahve deneyimi yaşamaya bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.