DOLAR 32,5719
EURO 34,8963
ALTIN 2427,065
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo, İstanbul Kahve Festivali’ne katıldı

    Tchibo, İstanbul Kahve Festivali’ne katıldı
    27.09.2019
    A+
    A-

    Tchibo, bu yıl 6’ncısı düzenlenen Istanbul Kahve Festivali’nde kahve tutkunlarıyla buluştu. 19-22 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen festivalde Tchibo, farklı damak zevklerine uygun kahvelerini ve Kahve Aşkı Koleksiyonu’nu kahve sevenlerin beğenisine sundu. Tchibo’nun Master Baristası Kağan Giritli de düzenlediği workshopta Davidoff Café ile filtre kahve demlemenin inceliklerini paylaştı. Tchibo 27-29 Eylül tarihleri arasında Ankara Kahve Festivali’nde, 11-13 Ekim tarihleri arasında ise İzmir Kahve Festivali’nde kahve severlerle buluşacak.

     

    En kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş kahveleriyle kahve severlere gerçek kahve lezzetini sunan Tchibo, 19-22 Eylül tarihlerinde İstanbul Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’ne katıldı. Festivali ziyaret eden kahve tutkunları Tchibo’nun yüksek kalitede kahve keyfi sunan Davidoff Cafe çeşitlerini ve deneyimli baristaları tarafından hazırlanan en taze kahvelerini tatma fırsatını yakaladı.

     

    4 gün boyunca festivaldeki standında “Kahve Aşkı Koleksiyonu” için tasarladığı telefon kapağı, defter, fincan, tişört ve termos gibi kahve temalı ürünleriyle de yoğun ilgi gören Tchibo, ziyaretçilere kahveden kahve aksesuarlarına uzanan zengin bir kahve deneyimi yaşattı.

     

    Master Baristadan filtre kahve demlemenin tüyoları

    Tchibo’nun Master Baristası Kağan Giritli de festivalin ilgi gören isimlerinden biriydi. Düzenlediği workshopta Davidoff Cafe ile filtre kahve demleme yöntemlerini katılımcılarla paylaşan Giritli, demlediği kahvelerle ziyaretçilere kahve keyfini yaşattı. Tchibo, 27 Eylül-29 Eylül tarihleri arasında Ankara Kahve Festivali’nde, 11-13 Ekim tarihleri arasında ise İzmir Kahve Festivali’nde gerçek kahve lezzetini kahve tutkunları ile buluşturacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.