DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo kahve barı konsepti ile Trump AVM’deki D&R mağazasında

    Tchibo kahve barı konsepti ile Trump AVM’deki D&R mağazasında
    28.01.2019
    A+
    A-

    Gerçek kahve lezzeti ve sağlıklı atıştırmalıklar sunan kahve barlarıyla doyumsuz bir deneyim yaşatan Tchibo, mağazalarının yanı sıra farklı bir noktada daha takipçilerinin karşısına çıkıyor. Tchibo, Trump Alışveriş Merkezi’ndeki D&R mağazasının içinde yenilenmiş kahve barı konseptiyle hizmet veriyor.

    Kaliteli ve lezzetli kahvelerinin yanı sıra gıda dışı ürünleriyle benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo, yenilikler yapmaya devam ediyor. Kültür, sanat ve medya perakende zinciri D&R ile iş birliği yapan Tchibo, İstanbul Trump Alışveriş Merkezi’ndeki D&R mağazasının içinde yeni kahve barı konseptini hayata geçirdi.

    Tchibo, yenilenmiş kahve barı konsepti ile hedef kitlesini genişletmeyi, özellikle de yeni lezzetler keşfetmek isteyen genç tüketicilerle buluşmayı amaçlıyor. Tchibo’nun ilk olarak Trump AVM’deki D&R mağazasında açtığı yeni mağazası, hem kahve barı, hem de gıda dışı ürünlerden oluşuyor. Lezzet severler Tchibo’nun bu özel mağazasında, Brezilya’dan Afrika’ya, Guatemala’dan Kolombiya’ya dünyanın dört bir yanından gelen kahve çeşitleri ile günün her saatinde tüketilebilecek sıcak fırın ürünlerinin de yer sağlıklı atıştırmalıkları bulabiliyor.

    Trump AVM ofis çalışanlarının ihtiyaçları ve beğenileri de düşünülerek spor ve günlük giyim koleksiyonları ile fonksiyonel seyahat, ev ve yaşam ürünleri mağazada her zaman bulunabilecek ürünler olarak ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.