DOLAR 32,4844
EURO 34,9109
ALTIN 2431,754
BIST 9787,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan doğayla buluşma zamanı

    Tchibo’dan doğayla buluşma zamanı
    12.06.2018
    A+
    A-

    Yaz mevsiminde, yoğun şehir hayatından doğanın güzelliklerine doğru koşmak hepimiz için bir tutku haline geliyor. Tchibo, içindeki doğa coşkusunun peşinden giderek sürpriz tatil planları yapmak isteyenlerin karşısına yeni “Doğayla Buluşma Zamanı” temasıyla çıkıyor. Doğanın keyfini sürmenizi sağlayacak yürüyüş aksesuarlarını, modern spor kıyafetleri ve doğa seyahatlerinizi kolaylaştıracak kamp malzemelerini Tchibo’da keşfetmek için şimdi tam zamanı.

    Benzersiz perakende anlayışıyla her hafta yepyeni dünyalar keşfetme fırsatı sunan Tchibo, tüm ziyaretçilerini doğayla buluşmaya davet ediyor. Doğa yürüyüşlerini, kampları, macera dolu gezilere katılmayı sevenler ihtiyaç duydukları her şeyi Tchibo’da bulabiliyor. Tchibo’nun yeni koleksiyonuyla doğa tatili keyfi ikiye katlanıyor.

    Fonksiyonel çantalar

    Tchibo, doğa gezisinde kullanacağımız malzemeleri toparlayacak farklı çanta seçenekleri sunuyor. Dokunmatik ekranlı cep telefonları için pencere özelliği de bulunan “Su Geçirmez Fonksiyonel Çanta” avantajlı fiyatıyla dikkat çekiyor. Bir başka seçenek olan “3’ü 1 Arada Fonksiyonel Kamp Çantası”nın ise çift taraflı fermuarlı ana bölmesi bulunuyor. Bu güzel çantanın omuz kayışı ayarlanabiliyor ve çıkarılabiliyor. “Soğutma Fonksiyonlu Kamp Çantası”, sıcak yaz günlerinde en çok yararlanacağımız ürünlerin başında geliyor. Soğuk izolasyon kaplamalı iç kısmı sayesinde ideal izolasyon sağlayan bu üründe çıkarılabilir omuz kayışı da yer alıyor. Outdoor ürünlerini sevenler Tchibo’nun “Outdoor Kamp Çantası”nda aradıkları fonksiyonel özellikleri bulabiliyor.

    Kamp meraklılarının hayatını kolaylaştıracak ürünler

    Doğa gezisinde kısa dinlenmeler için sunulan “Şişirilebilen Boyun Yastığı”, çıkarılabilir ve yıkanabilir kumaş kılıfı sayesinde kolayca temizlenebiliyor. “Soğutucu Bölmeli Matara”, “Su Geçirmez Kamp Torbası” ve “Fonksiyonel Kanca Seti” kamp meraklılarının hayatını kolaylaştıracak diğer ürünler arasında yer alıyor.

    Doğa gezilerine uygun kıyafetler

    Tchibo doğal ortamlarda ne giymesi gerektiğini düşünenlere de yardımcı oluyor. Tchibo DryActive Plus serisinden; Kadın Tişört, Kadın Şort, Elbise, Etek, Erkek Polo Tişört ve Erkek Kargo Şort sade ve şık tasarımlarıyla doğaseverlerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.