DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan evde spor yapmak isteyenlere fonksiyonel egzersiz aletleri

    Tchibo’dan evde spor yapmak isteyenlere fonksiyonel egzersiz aletleri
    25.01.2019
    A+
    A-
    Tchibo’nun fonksiyonel egzersiz aletleri, evde basit hareketlerle spor yapmak isteyenlerin beklentilerini karşılarken, sporu bir yaşam tarzı haline getiren herkese hitap ediyor.
    Meditasyon Minderi
    Sakinleştiren zümrüt yeşili renge sahip olan Meditasyon Minderi, rahatlamayı ve iyi hissetmeyi sağlıyor. Vücut şekline ve duruşuna mükemmel şekilde uyum gösteren minderin üzerinde uzun süre rahatça oturabilmek mümkün. Yaklaşık 14 cm yüksekliğinde ve çapı yaklaşık 33 cm olan minderin kılıfı yıkanabiliyor. Tchibo Meditasyon Minderi, 129,95 TL fiyatla müşterilerin beğenisine sunuluyor.
    Antrenman Rulosu
    Antrenman Rulosu, yaralanmaların önlenmesine, kaslarda ağrı ve gerginliğin hafifletilmesine ve vücudun formda kalmasına yardımcı oluyor. Antrenmandan önce ısınmak ve rejenerasyon için ideal bir ürün olan rulonun dışı yumuşak, içi sert sağlam süngerden oluşuyor. Kasları ısıtmak için kullanılabilen ürün, antrenmandan sonra gerilmiş kısımların yenilenmesini sağlıyor. Antrenman Rulosu, 99,95 TL fiyatla satılıyor.
    Pilates Halkası
    Tchibo’nun Pilates Halkası başlangıç ve ileri seviyeler için kullanılabiliyor. Ürün, yeni başlayanlar için belirli egzersizlerin doğru yapılmasını desteklerken, ileri düzey kullanıcılar çok yönlü yeni uygulamalarla çeşitliliği genişletebiliyor. Kompakt, hafif ve kolay taşınan Pilates Halkası’nın fiyatı: 69,95 TL.
    Sıcak-Soğuk Masaj Topları
    Tchibo’nun masaj topları, kas gerginliklerini gidermeye yardımcı oluyor. Toplar sayesinde hafif bir masaj ile kan dolaşımı harekete geçirilerek, vücudun daha iyi hissetmesi sağlanıyor. Bu ikili set, düz yüzeyli ve dikenli toptan oluşuyor. Her ikisi de jel dolgulu olan toplar, hem soğuk hem de sıcak durumda kullanılabiliyor. Uygun şekilde kullanmak için antrenman talimatları ile satılan masaj topları, 44,95 TL fiyatla sporseverlere sunuluyor.
    Fitness Bant Seti
    Farklı sertliklerde iki adet fitness bandı ve iki adet lastik banttan oluşan set, her çeşit güç antrenmanına dahil edilebiliyor. Setteki ürünler birçok koordinasyon ve esneklik egzersizi sunuyor. Son derece dayanıklı lateksten üretilen bant seti, 59,95 TL fiyatla satılıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.