DOLAR 32,5892
EURO 34,8001
ALTIN 2500,103
BIST 9456,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan fonksiyonel temizlik ve banyo ürünleri

    Tchibo’dan fonksiyonel temizlik ve banyo ürünleri
    12.02.2019
    A+
    A-
    Tchibo evinizin temizliğinde ve düzeninde size yardımcı olacak harika bir ürün koleksiyonu sunuyor. Mutfağınızın her köşesinde kullanabileceğiniz fırçaların veya bezlerin yanı sıra, bulaşık tepsileri, süzgeçler ve vazgeçemeyeceğiniz fonksiyonel yardımcı parçalar sizi bekliyor. Ayrıca şık tasarımlı banyo aksesuarları ve pratik düzenleyiciler yeni koleksiyonla birlikte sunulan diğer ürünler arasında yer alıyor.
    Tchibo’nun fonksiyonel ürünleriyle ev temizliğinde kolaylık dönemi başlıyor. Mutfağın her köşesinde, dirençli inatçı lekelere ve tozlara karşı kullanabileceğiniz fonksiyonel temizlik yardımcıları Tchibo mağazalarında sizi bekliyor.
    Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası
    Tchibo, DOĞA DOSTU geri dönüşümlü malzemelerden ürettiği mutfak ürünleriyle bulaşık yıkamanın en pratik yolunu sunuyor. Sadece Tchibo’da yer alan Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası, kullanan herkesin favori ürünü olmaya aday görünüyor. Kullanışlı ve pratik bir ürün olan fırça, bükülebilen hortumu sayesinde profesyonel bir bulaşık yıkama deneyimi yaşatıyor. Koleksiyondaki diğer bulaşık fırçası ise fonksiyonel yapısı sayesinde saplı olarak bulaşık fırçası, sapsız olarak tencere ve tava fırçası şeklinde kullanılabiliyor.
    Şişe Temizleme Topu
    Dikkat çekici diğer ürün olan Şişe Temizleme Topu, sürahileri, su şişelerini termosları hijyenik şekilde temizliyor. 3’lü olarak sunulan ürün, dar kapları veya şişeleri anında pırıl pırıl yapıyor. Temizlik koleksiyonunda ayrıca Silikon Bulaşık Tepsisi, Silikon Gider Süzgeci, Kireç Giderici Musluk Başlığı, Vantuzlu Eviye Rafı, Silikon Sünger ve farklı özelliklere sahip Bulaşık ve Temizleme Bezleri yer alıyor.
    Hem evde hem arabada kullanılabilecek yardımcılar
    Tchibo’nun Çok Fonksiyonlu Buharlı Süpürgesi zeminleri, halıları, camları, döşemeleri ve tekstilleri kolaylıkla temizleyebiliyor. Bu fonksiyonel ürün, sıcak su buharı sayesinde kimyasalsız, çevre dostu temizlik yapmaya imkan sağlıyor. Koleksiyonda hem evde hem arabada kullanılabilecek taşınabilir çözümler de var. Elektrikli Araba Süpürgesi, Cam Temizleyici ve Kurulama Bezlerinin yanı sıra ister arabanızın jantlarını ister kalorifer aralarını temizlemek için kullanabileceğiniz Universal Temizlik Fırçası Tchibo’da sizi bekliyor.
    Cildinizle dost organik pamuklu seçenekler
    Dünyanın üçüncü en büyük organik pamuk tedarikçisi olan Tchibo, banyo koleksiyonundaki ürünlerin üretiminde de yüzde 100 organik pamuk kullanıyor. Tchibo’nun cildinizle dost organik pamuklu ürünleri arasında Organik Pamuklu XL Peştemal, Organik Pamuklu Sauna Havlusu, Organik Pamuklu Jakar Banyo Havlusu, Organik Pamuklu El Havlusu, Makyaj Temizleme Havlusu ve Banyo Paspası bulunuyor. Baskılı ve konforlu özelliklere sahip farklı banyo paspasları da müşterilerin beğenisine sunuluyor. Banyo koleksiyonunda ayrıca; Zürafa Desenli Duş Perdesi, Bambu Düzenleme Kutusu, Bambu Raflı Stand, Vantuzlu Diş Fırçası Tutucu ve Çok Fonksiyonlu Duş Başlığı gibi fonksiyonel seçenekler yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.