DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan kahve aşkınızı doya doya yaşayacağınız tasarımlar

    Tchibo’dan kahve aşkınızı doya doya yaşayacağınız tasarımlar
    26.09.2019
    A+
    A-

    70 yıllık kahve uzmanı Tchibo, kahve tutkunlarına özel “Kahve Aşkı Koleksiyonu” hazırladı. Farklı tasarımlarda muglar, kullanışlı termoslar, kahve sevginizi yansıtan sweatshirtler ve tişörtlerden oluşan koleksiyonda, güne kahve kokusuyla başlayan herkes kendisi için bir şey bulabilecek. Koleksiyon evde, işte, yolda, parkta, her yerde kahve keyfini yaşamak isteyenleri dopdolu bir deneyime davet ediyor.

     

    Kahve Aşkı Tchibo’da Başlar” mottosuyla hazırlanan koleksiyon; Mug’lardan termoslara, French Press’li termoslardan kupalara, kahve tutkusunu yansıtan baskılı sweatshirtlerden deftere, pek çok ürün kahve sevgisini günün her anına katmak isteyenleri bekliyor.

     

    Kahvesini taze ve sıcak sevenlere özel, çeşit çeşit termoslar

    Tchibo’nun “Kahve Aşkı Koleksiyonu”nda yer alan farklı renklerde Çelik Termoslar kahvesini taze ve sıcak tüketmek isteyenler için yalın bir tasarım sunuyor. Siyah ve pembe renklerde kahve severlerle buluşan French Press Termos, kahvenizi mug içerisindeki press sayesinde demleyerek, aynı sıcaklıkta uzun süre muhafaza etmenize yardımcı olacak. French Press Termoslar göz alıcı görünümleriyle de en tarz arkadaşınız olmaya aday. Siyah ve beyaz seçeneğiyle sunulan Bardaklı Termos ise parkta, evde ya da mola anlarında kahvenizi keyifle yudumlamanızı sağlayacak.

     

    Kahve kokusunu üstünüzde taşıyın

    Koleksiyonda yer alan giyim aksesuarları da kahve aşkını üzerinizde taşımanız için tasarlandı. Kapüşonlu veya kapüşonsuz tercih edilebilen Sweatshirtler, gerek yazılı baskısı gerekse de dumanı tüten bir fincan kahve baskısıyla kahvenin lezzetini, doğallığını ve kokusunun baş döndürücülüğünü yansıtıyor. Rahat ve kullanışlı tişörtler ve desenli çoraplar da koleksiyonun öne çıkan parçalarından… Kahve Aşkı Koleksiyonu’nda Tchibo’nun çok sevilen Black’N White Kapsül Kahvesi, Coffee Intense Aroma Kapsül Kahvesi, Gold Selection ve Privat Kaffee Guatemala Grande Filtre Kahvesi de özel fiyatlarıyla kahve tutkunlarıyla buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.