DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TeamERA bu yıl 3 büyük ilde gerçekleşiyor

    TeamERA bu yıl 3 büyük ilde gerçekleşiyor

    ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, yılsonu değerlendirme ve 2018 motivasyonu niteliğinde olan eğitim seminerlerini 3 büyük şehirde gerçekleştiriyor. İzmir, Antalya ve İstanbul’da da gerçekleşecek olan eğitim seminerleri 22 Aralık’a kadar devam edecek.

    ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin 3 büyük kentinde gerçekleştirilecek olan TeamERA eğitim seminerleri sırasında şirketin 2017 yılı performansı değerlendirilerek 2018 hedefleri belirlenecek. Team ERA, 2017 yılı son çeyreğinde tüm ERA‘lıların bir araya gelerek ERA networkünü yaşayacağı, paylaşımlar yapacağı, yeni ERA’lılar ile tanışacakları bir etkinlik olacak. 12 Aralık’ta Antalya’da ve 22 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek etkinliklere tüm ERA borkerları katılarak networking fırsatlarının yanı sıra sektörel eğitimler de alacaklar.

     

    ERA Türkiye’nin tüm sektör profesyonellerine verdiği eğitimler devam ediyor

    ERA Gayrimenkul Türkiye, sadece kendi bünyesindeki brokerlara değil sektördeki diğer Gayrimenkul Danışmanı ve Brokerlarına da eğitimler vermeye devam ediyor. ERA’lıların profesyonel iş yaşamlarında fayda sağlayacakları konularda konu ve konuşmacılar ile desteklenecek workshoplarda sektörün önemli isimleri de ağırlanacak.

     

    2017 Aralık ayında gerçekleşecek wrokshoplarda katılımcı olan tüm sektör profesyonelleri yakalayacakları netwroking fırsatlarının yanı sıra 2017 yılı emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri ve güncel konuları da tartışma fırsatı yakalayacaklar.

     

    1 Aralık’ta İzmir Mövenpick Otel ve 13 Aralık’ta Akrabarut Otel’de gerçekleşecek ’Kurtlar Sofrasında Gayrimenkul Avcılığı’ workshopunun yanı sıra; 20 Aralık’ta İstanbul ERA Gayrimenkul Akademisi’nde bölgende ‘’Tek Ol’’ workshopu ve son olarak, 26 Aralık’ta İstanbul ERA Gayrimenkul Akademisi’nde ‘’Proje Satışına Giriş” seminerleri ile sektöre açık eğitimlerle de sektörün hizmet kalitesini de artırmayı hedefliyor.

     

    Öte yandan 30 Kasım Perşembe günü Movenpick Otel’de gerçekleşen Team ERA toplantısında sektörün temel dinamikleri konuşularak şirketin 2018 yılı projeksiyonu ERA’lılarla paylaşıldı. Diğer buluşmalar; Antalya TeamERA 12 Aralık Salı günü saat:13.00-18.00’da Akrabarut Otel’de, İstanbul TeamERA 22 Aralık Cuma günü saat: 13.00-18.00’da Dedeman Bostancı’da gerçekleşecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.