DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TEB Cetelem daha iyi bir gelecek için çalışıyor

    TEB Cetelem daha iyi bir gelecek için çalışıyor
    02.01.2020
    A+
    A-

    BNP Paribas – TEB iştiraki olarak taşıt finansmanı alanında faaliyet gösteren TEB Cetelem, BNP Paribas’ın dünya çapında başlattığı # 1MillionHours2Help programına dâhil oldu. BNP Paribas bu uygulama ile tüm çalışanlarının katılımıyla iş saatlerinde 1 milyon saat gönüllü hizmet gerçekleştirmeyi hedefliyor.

     

    Hedef, sürdürülebilir ve daha iyi bir dünyaya katkıda bulunmak

    # 1MillionHours2Help programı ile BNP Paribas Grubu çalışanlarının sürdürülebilir ve daha iyi bir dünya inşa etmek üzere kuruluşlarla iş birliği içinde çalışma zamanlarında çeşitli faaliyetler yapmaları amaçlanıyor. Grup çalışanlarının 2020 yılında dünya çapında toplam 1 milyon saatlik gönüllü çalışma gerçekleştirmesi hedefleniyor.

     

    TEB Cetelem, 2019 yılında başlattığı gönüllülük programı ile yoksullukla mücadele, nitelikli eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği, eşitsizliklerin azaltılması, sorumlu üretim ve tüketim, karasal yaşam gibi sürdürülebilir kalkınma amaçlarıyla uyumlu çalışmalar yaparak 550 saat gönüllülük faaliyetinde yer aldı. TEB Cetelem çalışanları, çalışma saatlerinde gerçekleştirdikleri kurumsal sosyal sorumluluk etkinliklerinde konunun uzmanı STK’larla işbirliği yaparak, şirket desteği ile farkındalık ve daha iyi bir gelecek için çalışmalara katkıda bulundu.

     

    TEB Cetelem, tüm çalışanları ile 1 milyon saat hedefine katkıda bulunmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.