DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tedi Waterrr su içmeyi lezzetli bir alışkanlık haline getiriyor

    Tedi Waterrr su içmeyi lezzetli bir alışkanlık haline getiriyor
    11.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin meyve suyu markası Tedi, lezzetini gerçek meyvelerden alan ve yapay aroma verici içermeyen TEDİ Waterrr meyveli su ile su içmeyi sevmeyenlere bambaşka bir deneyim sunuyor. Spor etkinliklerinin vazgeçilmezi olmaya aday Tedi Waterrr, ergonomik tasarımı sayesinde kullanım rahatlığı ve taşıma kolaylığı sağlıyor.  Koruyucu ve yapay tatlandırıcı içermeyen, lezzetini tamamen gerçek meyvelerden alan Waterrr ile su içmek eğlenceli bir alışkanlık haline geliyor.

     2013 yılından itibaren Maspex tarafından pazara sunulan meyve suyu markası Tedi’nin inovatif ürünü Tedi Waterrr meyveli su, yaz aylarında hem yetişkin hem de çocukların sıvı tüketimine yardımcı oluyor. Vücudun kaybettiği sıvı miktarını geri almasına destek olan Tedi Waterrr, benzersiz tadıyla su tüketme alışkanlığı kazandırıyor. Günlük içilen sudan tek farkı içerdiği lezzetli meyveler olan Waterrr, şeftali, elma ve çilek çeşitleriyle benzersiz lezzetleri kristal berraklığında sulara taşıyor.

    Damlatmayan ergonomik kapak yapısı sayesinde istenmeyen damlatma ve dökülmelere karşı tasarlanan Waterrr, spor aktivitelerinde, okulda, günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlıyor. Damaklarda ferahlık bırakan meyve tadıyla keyifli içim sunan Waterrr ile hem yetişkinlerin hem de çocukların su tüketiminin artırılması hedefleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.