DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tefal’den keyifli bayram sofraları için kaçırılmayacak fırsatlar

    Tefal’den keyifli bayram sofraları için kaçırılmayacak fırsatlar
    20.06.2017
    A+
    A-

    Yemek yapmayı eğlenceli hale getiren ve pratik çözümler sunan Tefal, sevdiklerinize sağlıklı, lezzetli ve besleyici sofralar hazırlamanız için özel ürünlerle karşınıza çıkıyor.

    Tefal pratik ve hayatınızı kolaylaştıracak mutfak ürünleriyle bayram masalarınızı kolaylıkla hazırlamanıza yardımcı oluyor. Yemek yapan ve yemek yapmayı seven herkesin mutfağında olmazsa olmazlar arasında yer alacak ve mutfaklarda yıllarca güvenle kullanabileceğiniz ürünleriyle sizleri sağlıklı, besleyici sofralar hazırlamaya davet ediyor. Üstelik 30 Haziran’a kadar tüm elektrikli mutfak aletlerinde geçerli %25’e varan indirim fırsatı ve Tefal Titanium Tava ve Tencerelerde geçerli 3 al 2 öde kampanyası sizleri bekliyor.

    Tefal Titanium Serisi; Güçlü ve aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, yüksek yapışmazlık özelliği ile ön plana çıkan Tefal Titanium Serisi kaplama uzmanlığını en üst seviyeye çıkarıyor. Üstün yapışmazlık özelliği sayesinde son derece kolay temizlenen Tefal Titanium Serisi, ideal pişirme sıcaklığı göstergesi Thermo-spot sayesinde, yemekleri tam kıvamında pişiriyor. Bayram günlerinde siz ve sevdiklerinize hafif olduğu kadar sağlıklı yiyecekler pişirme görevi Tefal Titanium’a düşüyor.

    Tefal Actiflow El Blenderı; Özellikle sofraların şenleneceği bayram boyunca, çorba ve muhallebilerinizin ya da dilediğiniz her yiyeceğin topaksız ve pürüzsüz olması için 4 bıçak teknolojisiyle Activflow El Blender’ı yardımınıza yetişiyor. Activflow El Blender’ı geniş haznesi, sıcak kullanıma uygunluğu, bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği ve 1000 W yüksek performansı ile mutfakta büyük kolaylık sağlarken kırmızı rengiyle ise mutfağınıza renk getiriyor.

    Tefal Masterchef Gourmet Premium; Mutfağın gerçek şeflerinin profesyonel yardımcısı Tefal Masterchef Gourmet Premium’un 4,6 litrelik geniş paslanmaz ve sıçrama önleyici kase kapasitesi ile evinizde pastacılık sanatı yaratmak artık çok kolay. Tabana zarar vermeden yoğun çırpma özelliği sayesinde yumurtanızı kolaylıkla beze haline getirebilir. Bayram sofralarına yakışacak tatlı ve tuzlu yiyecekler için kolaylıkla yoğurma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kırmızı rengiyle dikkatleri çeken ve kesme, yoğurma veya çırpma işlemleriniz için büyük kolaylık sağlayan Tefal Masterchef Gourmet Premium ile mantıdan, smoothieye mutfakta yapamayacağınız hiçbir şey yok.

    Mutfağın gerçek şeflerine profesyonel ve pratik yardımlar sunan Tefal, 30 Haziran’a kadar tava ve tencerelerde 3 al 2 öde ve %25’e varan indirimleriyle sizleri bayram sofralarınızın baş şefi olmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.